Джей Зи е предложил 40 млн. за неиздавана музика на Принс

Рапърът Джей Зи е предложил 40 млн. долара на наследниците на покойния Принс за правата върху неиздавана досега негова музика

Джей Зи е предложил 40 млн. за неиздавана музика на Принс

Музикантът почина през април тази година, оставяйки след себе си голямо количество музика, която все още не е споделена с публиката.

Според източници на изданието TMZ Джей Зи се е срещнал със сестрата на Принс – Тика Нелсън и съпругът ѝ Морис Филипс, с които е обсъдил идеята. За момент обаче предложението му е без отговор, тъй като Тика не е единствената наследница на Принс, като дума върху неговото наследство имат и другите му братя и сестри, както и финансовите му мениджъри.

Преди смъртта си Принс беше активна част от музикалната платформа на Джей Зи TIDAL. Малко след нейното начало през 2015 г. музикантът излъчи през нея на живо своя концерт в памет на убития от полицаи чернокож младеж в Балтимор. Няколко месеца по-късно той изтегли цялото си творчество от други стрийминг услуги и го прехвърли в TIDAL. Там излязоха и последните му два албума HITNRUN Phase One и HITNRUN Phase Two.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay