Джордж Клуни: "Целунах Джулия Робъртс пред жена си!"

Дългогодишните приятели Джордж Клуни и Джулия Робъртс разкриха най-неудобнoто си изживяване по време на снимките на новата им романтична комедия "Билет до рая". Актьорите прекараха много време заедно в Австралия миналата година, докато снимаха продукцията. Съпругата на Клуни, Амал и техните петгодишни деца Ела и Александър присъстваха, за да го подкрепят.

В интервю за шоуто TODAY, излъчено съвсем наскоро, Клуни и Робъртс си припомниха момента, в който им се наложило да се целунат пред камерите, докато Амал Клуни ги гледала. Ко-водещият на TODAY Хода Котб  ги попита дали са се чувствали, целувайки човек, с когото имат силни приятелски отношения.

"Това е, когато жена ми и децата ми идват на гости", пошегува се Клуни.

Джулия Робъртс пък обясни, че сцената с целувката се е случила още на първия ден, точно когато Амал и децата са пристигнали на снимачната площадка. Тя отбелязва, че преди това кулминационния момент, Ела и Александър с били изведени от там, за да не стават свидетели на този момент.

Робъртс, която е омъжена от 20 години за оператора Дани Модър и има три деца с него, добави, че целувката с Клуни е била доста нелеша и я определи като целувка с най-добрия приятел.

"Е, благодаря за това. Знаеш ли, че два пъти подред съм бил "Най-сексапилният жив мъж?", отново се пошегува Клуни.

"Билет до рая" проследява разведена двойка, която пътува до Бали, за да се опита да спре сватбата на дъщеря си. Робъртс и Клуни са участвали в множество филми заедно и са останали близки приятели през годините.
Според Джулия, те вероятно ще участват в още много филми заедно.

"Той не може да живее без мен на екрана", пошегува се актрисата.

В интервю за The New York Times по-рано тази година Робъртс приписа на Клуни заслугата, че я е спасил от "пълна самота и отчаяние", по време на снимките в Австралия, когато е била далеч от съпруга и децата си. В същото интервю тя разкри, че им е отнело около 80 дубъла, докато се целунат както трябва.

"Отне ни 79 дубъла да се смеем и след това един дубъл да се целуваме", допълни тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay