Доволно ли е кралското семейство, че Меган няма да присъства на коронацията на Чарлз?

Коронацията на крал Чарлз наближава бързо и кралските наблюдатели по целия свят ще държат под око всички взаимодействия, които кралското семейство има с принц Хари, който се очаква да пропътува огромни разстояния в подкрепа на баща си, въпреки че двамата са в противоречие от доста време. След много спекулации Бъкингамският дворец потвърди, че херцогът на Съсекс ще присъства на тържеството, въпреки че към него няма да се присъедини съпругата му.

"Бъкингамският дворец има удоволствието да потвърди, че херцогът на Съсекс ще присъства на церемонията по коронясването в Уестминстърското абатство на 6 май. Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет", се казва в изявлението, според списание People.

Пътуването до Обединеното кралство ще отбележи първото посещение на Хари, откакто той присъства на погребението на баба си, кралица Елизабет II, през септември. И докато имаше много спекулации за това защо херцогинята на Съсекс няма да се появи, анонимен източник казва пред People, че нещата са станали твърде лични. Макар че е малко вероятно крал Чарлз и кралица Камила да споделят чувствата си относно решението на Меган да не участва в коронацията, кралски експерт обяснява как кралското семейство вероятно се чувства по този въпрос.

Правилно ли е решението на Меган Маркъл?

Докато някои хора може да смятат, че решението на Меган Маркъл да пропусне коронацията на крал Чарлз е неуважение към кралското семейство, един кралски експерт всъщност смята, че това е правилният ход. Също предполага, че кралското семейство всъщност изпитва облекчение, че тя няма да присъства.

"Мисля, че това, че Меган не присъства, е огромно облекчение за всички, които ще присъстват. Тя знае, че ако се появи, вниманието ще бъде насочено изцяло към нея.", казва кралският експерт Ник Булен пред Us Weekly

Всички камери ще я снимат, журналисти ще коментират външния ѝ вид и изобщо просъствието ѝ там.

Вместо да стане част от спектакъла, се говори, че херцогинята на Съсекс ще организира малко парти за рождения ден на Арчи, който ще навърши 4 години на 6 май. Междувременно не се очаква Хари да остане в Обединеното кралство много дълго. Бившият кралски иконом Пол Бърел казва пред The ​​US Sun, че херцогът на Съсекс ще си тръгне, след като празненствата приключат. Очаква се той да се качи на самолета при първа възможност и да се прибере при жена си и децата си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay