Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

Семейство Кардашян/Дженър превзеха планетата през последното десетилетие. Те белязаха сферата на шоубизнеса със своето скандално поведение, наложиха нови модни трендове и се превърнаха в своеобразни икони на модерния свят. Дори и да не се интересувате от подробностите в живота на тези ярки личности, то няма как да не сте забелязали колко се измениха визиите им през годините. Това, разбира се, е в следствие на множеството пластични интервенции от филъри с хиалуронова киселина до импланти, които служат за добиване т.нар. бразилско дупе.

Двете най-млади сестри Кендал и Кайли буквално израснаха пред очите на публиката. Тяхното детство и тийнейджърство минава по телевизията и впоследствие се повява и в социалните мрежи. Пред медии Кендал споделя, че през цялото време е наблюдавала внимателно връзките и взаимоотношенията на своите по-големи сестри и се е учила от грешките им.

Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

Но това, от което най-силно се вълнуваме е именно начинът, по който тези две дами се промениха визуално. Мрежата изобилства от техни снимки, на кoито те са красиви и безупречни. Ясно е обаче, че това невинаги е било така. Обемните устни и изваяните скули са много далеч от това, което виждаме на снимки от тяхното детство.

Като сестрата с най-натурална визия, Кендал бързо се превърна в олицетворение на естествената красота. През годините тя отрича слуховете за пластични операции, но по всичко личи, че моделът неведнъж е минавал под ножа, макар и за минимални корекции. Устните на Кендал определено са по-обемни от преди, а гърдите ѝ изглеждат значително по-големи. Почти нямаме съмнение, че по-голямата сестра Дженър се е подложила и на ринопластика, тъй като носът на модела е бил по-широк, отколкото е сега.

Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

Независимо дали е подлагала тялото си на пластични оперции, Кендал е все така красива и безупречна. Визията ѝ е свежа и натурална и със сигурност не е прекалила с корекциите, както повечето звезди правят.

Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

Докато при Кендал корекциите с почти невидими, то при Кайли те няма как да бъдат отречени. Не че тя не се опита, като преди години заблуждаваше феновете си, че обемът в устните  се дължи на засмукване с капачка. Това, разбира се, беше лъжа и истината за хиалурона, който тя си е поставила излезе наяве. Но има ли Кайли други корекции по себе си?

През 2019 г. тя отрече слуховете, че е оперирала лицето си, така че да постигне по-изразителни скули. Моделът отдава всичко на добре нанесения грим.

Лицето може и да не е оперирано, но гърдите ѝ със сигурност са променили големината и формата си през последните години. Тук няма съмнение, че си имаме работа със силиконови импланти. Също така фигурата на Кайли е с перфектната форма на пясъчен часовник, но тази малка талия е значително по-малка от гърдите и дупето ѝ, поради което всички вярват, че тя е поставила импланти в дупето си, за да го направи бразилско. За феновете ѝ е трудно да повярват, че тази изваяна форма не се дължи именно на импланити.

Еволюцията във визиите на Кайли и Кендал Дженър

С корекции или не, двете сестри отдавна са се превърнали в еталон за красота сред младите жени. Истината е, че на мода идва все по-естествената визия и самата Ким Кардашян се раздели с бразилското си дупе като премахна имплантите си наскоро. Затова нека се приемаме каквито сме без да се опитваме да подражаваме на измислени и изкуствени образи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay