Емили Ратайковски: “Привличам само лоши мъже”

Колкото и да ни е трудно да повярваме, на Емили Ратайковски явно не ѝ върви с мъжете…

След развода си със Себастиан Беър-МакКлард след четири години брак, Ратайковски е свързвана с Брад Пит , нюйоркския диджей Орацио Риспо, художника Джак Гриър и може би най-забележителното, Казанова от Стейтън Айлънд, Пийт Дейвидсън. Чухме за връзката им за първи път през ноември 2022 г., след като двойката беше забелязана заедно в Бруклин. Те обявиха официално отношенията си на игрището на Никс по-късно през месеца, но западни медии предават, че всичко е приключило до края на декември и двамата са решили да останат само приятели.

По време на най-новия епизод на нейния подкаст,  High Low With EmRata, моделът описа колко неуспешни са били последните ѝ срещи. 

"Чувствам се така, сякаш привличам най-лошите мъже. Понякога си казвам "Майната му". Защото искам уверен мъж. Не искам прекалено уверен мъж, който има какво да доказва и се опитва да го докаже чрез мен.", каза Ратайковски за InStyle.

В друго интервю тя сподели, че като цяло, жените си падат изключително много о Пийт. Емили го поса като очарователен и много готин и дори сподели, че той е в прекрасни отношения с май си, което е голям плюс в негова полза.

Моделът споделя, че отскоро е започнала да преглежда приложенията за запознанства с надеждата да намери мъж или жена, които не са известни, но за съжаление не ѝ се получава особено. Тя смята, че това определено не е мястото, на което ще се влюби.

Но!!! Май имаме новина! Западни медии предават, че Емили е забелязана в компанията на комедийния актьор Ерик Андре. Page Six предава, че в събота вечер двойката се наслаждавала на романтична среща в Ню Йорк. На папарашките снимки се вижда как двойката се държи за ръце, докато се разхожда на няколко различни места. Според тях, романтичната разходка на Ратайковски не е минала без няколко напитки и тричасова вечеря в Сакагура.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay