Енджи Касабие стана майка

Енджи Касабие стана майка

Известната диетоложка на звездите - Енджи Касабие, е станала майка вчера.

Момченцето ѝ е проплакало около 19 часа.

Съпругът на Енджи - мистър Ливан 2014, Рабих Ел Зейн, е присъствал на раждането. Щастливите родители са избрали името Раян за малкия си наследник.

Диетоложката съобщи, че е бременна преди няколко месеца в ефир, след като бе поканена като гост-коментатор в студиото на "Игри на волята". Тогава Енджи сподели, че е в седмия месец очаква раждането на първото си дете, както самата тя каза:

"От началото на декември до края. Дано е на Коледа, но ще видим."

Явно обаче щастливото събитие се е забавило малко и дългоочакваното бебе на семейството се появи на бял свят едва вчера.

Преди време Касабие разкри, че е загубила близнаци, когато е била бременна в шестия месец, а преди това е имала още една неуспешна бременност.

Енджи Касабие и съпругът ѝ се женят през 2016 г. на пищна сватбена церемония. Всъщност двойката направи две церемонии - една за многолюдната фамилия на булката в родния на младоженците Ливан. Втората сватба беше в петзведния хотел "Четири сезона" в Кайро, след което двойката отиде на екзотичен меден месец, посещавайки остров Бали, Сингапур и Малдивите.

Източник: dir.bg

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay