Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Вижте как протече последното ревю на бразилския супермодел

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Жизел Бюндхен приключи с кариерата на модел! Тя дефилира за последно на модния подиум по време на ревю на марката Colcci, с която работи от 2005 година насам.

Последното дефиле на красавицата се състоя по време на модната седмица в Сао Пауло и едва ли бразилката е избрала случайно мястото, на което да каже "Довиждане” на сцената.

Бразилският супермодел стартира шеметната си кариера, когато е едва на 14 години. Това прави 20-годишна сбъдната мечта на подиума за Жизел, която в момента е на 34 години, и е най-високоплатеният модел за последните десет години със спечелено състояние от около 386 милиона долара.

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Още преди да се качи на подиума, Жизел сподели с феновете си в интернет снимка от гримьорната.

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Първият тоалет, който тя представи, бе бяла бродирана рокля с презрамка през врата, допълнена с черни ботуши до коляното. Гримът й бе издържан в неутрални нюанси, а косата й - оформена на меки вълни и пусната свободно. Така хубавицата успя да блесне в своя напълно естествен вид.

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Второто облекло, с което моделът се появи на подиума, отново бе рокля, но този път в бели и оранжеви нюанси и същият модел ботуши, но в различен цвят.

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Съпругът на Жизел - спортистът Том Брейди, осигури подкрепа за половинката си с присъствието си сред публиката. Други членове от семейството също бяха на бляскавото събитие.

Именно всички те са една от причините супермоделът да вземе решението да се оттегли от подиума. Майката на две деца разкри неотдавна, че иска да прекарва повече време с близките си и да им се посвети изцяло. Тя обаче не крие, че ще продължи да работи в модната индустрия, но не като модел.

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Очевидно най-скъпите й хора наистина оценяват това. Съпругът й сподели сърцераздирателно послание, насочено към Жизел, във Facebook:

"Поздравления за любовта на моя живот! Всеки ден ти ме вдъхновяваш да бъда един по-добър човек. Толкова много се гордея с теб и с всичко, което си постигнала през годините. Никога не съм срещал друг човек с толкова силна воля за успех и огромна решителност, с която да преодолява всяка пречка, която се изпречи на пътя.

Никога не преставаш да ме изумяваш. Никой не обича живота повече от теб, а красотата ти извира от много по-дълбоко място, отколкото очите могат да видят. Нямам търпение да разбера какво предстои от тук нататък. Обичам те.”

Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Накрая на шоуто Жизел направи едно последно появяване на сцената, при което бе придружена от останалите модели, които носеха тениска с нейния лик.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay