Златка Райкова за бебето: "Бях убедена, че ще е момче"

Златка Райкова за бебето: "Бях убедена, че ще е момче"

Златка Райкова се включи по телефона във вчерашния епизод на "Папараци", за да разкаже за майчинството и новия малък член на семейството - Благой Джуниър. Още миналата седмица стана ясно от пост на плеймейтката в Инстаграм, че тя "не спира да плаче" и не иска да се отделя от детето си дори за миг. Все пак изглежда, че се е отделила за секунди от рожбата си, за да се снима с любимия си на бебешкото парти, от което сподели снимки в своя Инстаграм профил.

От снимките се вижда, че Райкова изглежда перфектно в елегантна рокля, с прическа и грим.

Тя е родила на 30 септември сутринта с планирано секцио, както самата тя е избрала да бъде, а половинката ѝ - Благой Георгиев, е бил до нея във всеки един момент от началото на бременността до раждането, присъствал е и на появата на сина си в родилна зала.


"Той беше плътно до мен... не е пропуснал нито един мой преглед", развълнувано сподели Златка.

А за Благой Джуниър казва:

"Роди 3 килограма, 50 сантиметра и е много сладък."

И допълва:

"Още, когато разбрах, че съм бременна, аз бях убедена, че ще бъде момче. Не приемах никакви други варианти."

След като предположението на майката се потвърждава, двамата с бившия футболист започват да наричат бебето си Блажко или Благойчо и не са мислили изобщо за друго име.

Макар че не е суеверна, Златка е чакала почти последния момент, за да подготви всичко за бебето вкъщи и вече няма търпение да се приберат с Благой младши.

 

Майката на Златка, разбира се, била изключително щастлива да стане баба и нямала търпение да види внука си. Родителите на Благой също много се вълнували от появата на четвъртия наследник на сина си. Може съвсем скоро цялото семейство да има още един повод за радост, а именно - сватба, след като в телевизионно интервю Благой Георгиев бе попитан дали не се притеснява, че детето му е извънбрачно, а той отвърна "Скоро няма да е".

Златка е изключително щастлива като майка и казва, че не се отделя от бебето дори за миг, но че и двете баби са "в бойна готовност" да помагат в грижите за малкия Благой, когато се наложи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay