Златка Райкова и Благой Георгиев очакват първото си дете

Златка Райкова и Благой Георгиев очакват първото си дете

След месеци, прекарани в питания "Бременна ли е Златка Райкова или не е?", сега имаме отговор на този въпрос и потвърждение.

Златка Райкова е бременна. В предаването "Папараци", излъчено в неделя вечерта, стана ясно, че плеймейтката, която вече е брюнетка, е бременна в петия месец и двамата с бившия футболист Благой Георгиев очакват появата на първото дете на Райкова им през септември.

Това ще е четвъртият наследник на Благой. Той има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоанна (9 г.) и Давид (5г.), и син Елай (на 2г. и половина) от бившата си съпруга Есмер Омерова, с която сключиха брак през 2015 г. и се разведоха през 2018 г.

От няколко месеца бившият футболист има сериозна връзка със Златка Райкова, като двамата бяха участници и в риалити формата "ВИП Брадър" 2018 г., където Георгиев поиска годежен пръстен, за да предложи брак на любимата си, но това и така не се случи по време на риалитито.

В края на годината Благой все пак зададе важния въпрос. Бившият футболист и плеймейтката се сгодиха навръх Коледа пред погледите на най-близките си. Спекулациите за бременността на Златка не закъсняха, а сега вече стана ясно, че тя е бременна с първото си дете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay