Интересният родителски подход на Аштън Кътчър и Мила Кунис

Гордият татко сподели истории за забавни семейни моменти

Интересният родителски подход на Аштън Кътчър и Мила Кунис

Аштън и Мила са може би най-сладките и забавни родители на света и сме сигурни, че в дома им е страшен купон. Чаровният актьор бе гост в американското предаване Jimmy Kimmel Live и сподели с аудиторията интересни моменти от бащинското си ежедневие.

Гордият татко говори предимно за дъщеричката си Уайът, която вече е на година и половина и е най-голямото щастие за звездната двойка. 38-годишният актьор разказа как са посрещнали католическия Великден у дома и сподели, че са се отнесли доста здравословно към храната на дъщеря си.

Аштън разкри, че не дават на Уайът да яде шоколад, като ограничават сладкото максимално и по тази причина малката не хапнала шоколадово яйце за празника. "Не искахме да ѝ даваме бонбони и шоколади, тя е само на година и половина. Тя не е готова за сладки неща, а и ние не сме готови тя да бъде готова за шоколад. Вместо това ѝ дадохме зърнена закуска и стафиди. Стафидите доста ѝ хараесаха, направо полудя.”

Актьорът обясни, че той и Мила всъщност не са луди по здравословното хранене и не искат да ограничават дъщеря си, а просто не желаят да я тъпчат с шоколад още от толкова малка. "Ние ядем захар като луди. Има много сладки неща у дома, просто не ги даваме на Уайът. Пазим всичко за себе си. Не съм готов да ѝ дам бонбони.”

Актьорът сподели още, че с Мила вече обсъждат и как да обяснят цялата празнична митология на невръстното си момиченце и срещат доста затруднения. "Ще ѝ разкажем за Дядо Коледа, но не знам как ще ѝ обясним, че зайците не снасят яйца, а има Великденски заек, който го прави. Сбъркана работа.”

За Аштън предстои и още едно вълнуващо събитие - на 1 април започва излъчването на нов сериал с негово участие, в който актьорът влиза  в ролята на бивша футболна звезда, която се завръща в ранчото на баща си, за да му помага и да го управлява заедно с него и по-малкия си брат.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay