Как Ким Кардашян и Кание Уест разделят имуществото си след развода

Споразумението за развода на Ким Кардашиян и Кание Уест бе финализирано след почти две години преговори и може би се чудите как бившата двойка планира да раздели своите имоти. Добре знаем, че те не са малко. Оказва, че притежават много повече от едно призрачно и обитавано от духове имение в Калабасас.

Според E! и Daily Mail, Ким и Кание имат цял ​​план за това как ще разделят своите 21 имота и той изглежда приблизително по този начин:

  • Ким ще получи "множество" имоти в Хидън Хилс, включително гигантския им дом на стойност 60 милиона долара, в който живееше с децата си и Кание, както и къщи в Ривърсайд, Малибу и Айдахо.
  • Kanye ще запази 300 акра в Калабасас, както и домове в Малибу, Хидън Хилс и Таузънд Оукс. Той също така ще запази собственост и земя в Уайоминг, дома си от детството си в Чикаго и имот в Белгия.

 

Какво ще стане с къщата, която Кание закупи в съседство с Ким през 2021 г. по време на бракоразводното им производство? Според TMZ той го запазва, но ще прехвърли собствеността върху друг близък имот (закупен през 2019 г.) на Ким.

На всичкото отгоре, споразумението за развод на Ким и Кание включва споделяне на съвместно физическо и юридическо попечителство над децата им, а Кание плаща на Ким 200 000 долара на месец за издръжка на детето и отговаря за половината от техните разходи за сигурност и образование. Междувременно и двамата се отказаха от съпружеска издръжка.

People посочват, че Ким не е искала разводът да стигне до съда и че Кание в крайна сметка се е съгласил с повечето от нещата, на които се е противопоставял в миналото.

"Въпреки че Ким и Кание споделят попечителството, Ким е основният родител", добавя списанието. "Те се съгласиха, че Кание трябва да говори с Ким насаме за всякакви оплаквания и да не ги разкрива публично. Тя иска децата да бъдат защитени. Ким се надява, че съвместното родителство ще бъде малко по-лесно оттук нататък."

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay