Кейт Хъдсън говори за раздялата с годеника си и живота на самотна майка

Актрисата споделя лични факти от живота си в искрено интервю

Кейт Хъдсън говори за раздялата с годеника си и живота на самотна майка

Максимата "Всичко е добре, когато свършва добре” явно важи с пълна сила за страхотната Кейт Хъдсън. Чаровната актриса е новата корица на списание Allure. В изданието тя споделя факти около раздялата си с годеника й, музикантът Матю Белами, и говори за трудностите да бъдеш самотна майка.

Кейт се раздели с Матю през 2014 година, но те обявиха годежа си за разтрогнат едва в края на годината. Актрисата така и не сподели детайли относно раздялата, но явно вече е готова да се обърне назад и да направи равносметка.

"Краят на една връзка винаги е болезнен и ние трябва да изберем сами дали да изпитваме тази болка или да продължим напред. Ако връзката ни с Мат беше чудесна, то нямаше да се разделим, но ние решихме да си дадем възможност да се развиваме в посоките, които искахме. Имахме различни виждани за живота и няма нищо лошо в това.”

Актрисата споделя, че раздялата е била по-доброто решение и се радва, че двамата са успели да създадат позитивна среда за трите й деца. Двойката има общ син, а Кейт има още две деца от предишния й брак с Крис Робинсън.

"С Матю решихме, че децата не бива да се чувстват ощетени по никакъв начин. Не искахме да чувстват, че губят нещо, а че по-скоро ще спечелят нещо от това изживяване.” Кейт споделя, че са опитали да направят прехода колкото се може по-незабележим и безболезнен. "Децата искат родителите им да са добре. Ние сме в добри отношения и се разбираме, така че и децата са добре.”

Самата Кейт е дете на разведени родители и знае колко трудно и стресиращо може да бъде това. "Моето семейство не беше от най-здравите, но имах доведен баща, който бе много важен за мен. Имам го предвид и сега, знам, че децата ми имат нужда от такава фигура в живота си.”

Актрисата споделя, че не е перфектният пример за подражание, но се опитва да бъде добра майка и да прави децата си щастливи. "Щастието не е нещо, което просто идва при нас. То е нещо, за което трябва да се потрудиш. Аз просто изпробвам най-различни методи и гледам кой върши работа, а след това се опитвам да споделям опита ми и с останалите хора.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay