Ким К се показа без капка грим

И защо повече знаменитости трябва да го правят!

Ким К се показа без капка грим

Докато гримът е начин да се изразим, да подчертаем красотата си и да се почувстваме по-добре, то излизането без грим също може да бъде толкова вдъхновяващо и освобождаващо. не ни разбирайте погрешно - ако трябваше да избираме между ярките червени устни или никакъв грим до края на живота ни, определено щяхме да изберем първата опция.

Но в последно време наблюдаваме следното явление - множество известни жени сякаш се изгубиха в грима си и станаха неразпознаваеми без макиаж по лицето си. Разбира се, в техния случай средата им го налага. Те са известни и красиви и винаги трябва да са на ниво. Това обаче неминуемо рефлектира и върху нас, обикновените жени. Изпитваме нужда да бъдем перфектни във всяко отношение и забравихме какво е да излезеш в естествен вид навън.

И все пак много дами се осмеляват да покажат себе си без грим, за да ни свалят на Земята и да ни покажат, че преди всичко сме хора, които са красиви въпреки своите недостатъци.

Мнозина критикуват семейство Кардашян, заради фалша в тяхното съдържание и множеството пластични операции, на които са се подлагали през годините. Но истината е, че осен това, те вдъхнаха увереност на много жени, които се срамуват от теглото или формата на телата си. Вчера самата Ким Кардашян показа, че няма нищо неестествено в това да бъдем натурални.

Ким публикува в своя Instagram профил снимка, на която не носи дори капка грим. Мисълта да оголим себе си в социалните мрежи откровено ни плаши. Но ето, че Ким го направи и това значи, че и ние можем. Няма как да гарантираме, че снимката не е обработена или е без филтър, но на нас ни изглежда сравнително натурална. но не това е важното тук. Смисълът на това да се покажем без грим ред всички е в това да се освободим от предразсъдъците си и да осъзнаем, че сме красиви по свой начин.

Ким сподели не едно, не две, а цели пет селфита без грим. И ако това не ви е достатъчно, за да пробвате и вие, не знаем какво...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay