Леонардо ди Каприо не е сигурен дали иска да има деца

Актьорът проговори за личния си живот в откровено интервю

Леонардо ди Каприо не е сигурен дали иска да има деца

Любимецът на дамите Лео ди Каприо е на корицата на списание Rolling Stone и в интервюто си за изданието говори по тема, за която почти не сме го чували да обелва и дума.

Той е познат като една от най-потайните холивудски звезди, която не обича да говори за личния си живот и го пази ревностно. Но този път актьорът повдига завесата около това какво иска от живота.

Лео споделя, че не иска хората да знаят всичко за него, защото не вижда смисъл в това и смята, че е досадно да занимава целия свят със себе си. "Харесваше ми, когато отивахме на кино и не знаехме почти нищо за актьорите, които играеха във филма.”

Но за радост или не, манията по Лео не стихва още от мига, в който всички се влюбиха в образа му на Джак Доусън в ”Титаник”. И естествено, всички са любопитни да разберат какво се случва в личния живот на красавеца.

Не е никак чудно, че хората се питат дали 41-годишният ди Каприо ще остане ерген завинаги, още повече след скорошната му раздяла с модела Кели Роршах.

На въпроса дали иска да създаде семейство, Лео отговаря по следния начин: "Дали искам да имам деца? Ако се случи, добре. Ако не - не. Не искам да навлизам в подробности, защото хората няма да ме разберат правилно. Не съм сигурен и не искам думите ми да бъдат разтълкувани погрешно.”

Леонардо ди Каприо не е сигурен дали иска да има деца

Актьорът смята, че хората наистина го разбират трудно, защото твърди, че и новият му филм, който му донесе "Златен глобус”, не е бил разбран правилно от критиците. Според тях "Завръщането” е със сюжет, изпълнен с много насилие, и няма да се хареса на женската аудитория. "Според мен това са пълни глупости, говорих с толкова много дами и те споделиха, че са били очаровани от лентата.”

Звездата говори и за така бленувания "Оскар”, който все му се изплъзва. Лео е номиниран 5 пъти за престижната награда, но все още не е успял да прибере статуетката в дома си. Оказва се, че актьорът изобщо не се притеснява от този факт. "Да, всеки би искал да получи такова признание, но нищо не зависи от мен. Такава награда по-скоро ще помогне повече на съответния филм и ще го направи по-популярен сред хората.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay