Най-секси бащата на годината

Най-секси бащата на годината

Списание People обяви кой е най-секси бащата на годината. И това е принц Хари, разбира се.

Вчера стана ясно, че тазгодишният носител на титлата "Най-сексапилния мъж на планетата" е музикантът Джон Леджънд, но в съревнованието между най-секси татковците, принцът заема първото място.

Най-секси бащата на годината

Хари пребори конкуренцията в лицето на Райън Лохте, Райън Рейнолдс, Коби Брайънт и други звездни татковци. Той стана баща на първото си дете - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, на 6 май тази година. Със съпругата му Меган Маркъл и малкия им наследник семейството дори предприе пътуване до Африка в края на септември.

Най-секси бащата на годината

Същевременно стана ясно, кралската двойка няма да прекара Коледа с останалата част от кралското семейство.

"Техни височества ще прекарат празниците, като ново семейство, тази година с майката на херцогинята на Съсекс - Дория Рагланд", се казва в официалното съобщение на Бъкингамския дворец. Това решение, разбира се, е подкрепено от кралицата. Не се уточнява къде точно ще прекарат празниците, но близки до семейството казват, че няма да са в Лос Анджелис, където живее Дория.

Най-секси бащата на годината

Меган и Хари прекараха Коледа с другите членове на кралското семейство през 2017 г., малко след като официално обявиха годежа си и през 2018 г., когато Меган бе вече бременна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay