Ники Минаж откровено за парите, секса и... бъдещите си деца!

Какво разкрива изпълнителката за своя начин на живот?

Ники Минаж откровено за парите, секса и... бъдещите си деца!

Скандалното поведение на Ники Минаж не е тайна за никого. Американската изпълнителка често залага на провокациите в своите видеоклипове и сценични изяви.

Не по-различно е и интервюто, което дава за списание Cosmopolitan. Чернокосата музикална сензация "изгрява” на юлския брой на изданието и говори по всички теми, които често са "табу” за жените - парите, секса и… съкровените мечти!

"На жените не им е комфортно да говорят за пари”, смята и самата Ники. "Особено на работното място това е забранена тема. Но трябва да си позволиш да ѝ обърнеш внимание - как иначе ще знаеш за каква сума работят колегите ти?

А тази информация е нужда, за да знаеш дали твоят труд е оценяван подобаващо. Правете свои малки проучвания. Аз лично винаги съм била в съревнование с останалите, когато става въпрос за заплащане.”

Минаж не се притеснява да поговори открито за мястото и ролята на жената в леглото на мъжа. "Имам приятелка, която никога не е получава оргазъм! През целия си живот! Можете ли да повярвате? Това направо ми разбива сърцето…” Според певицата жените трябва да държат на това да бъдат задоволени в леглото.

Как се вижда изпълнителката след десет години? "Ще имам две деца, освен ако съпругът ми не иска три. Ще ходя по-често на фитнес и ще бъда домакиня, която е способна да упражнява професията си от вкъщи.

Искам да мога да готвя за децата си и да ги гледам как растат. Искам просто да бъда като всяка друга майка. Да ги водя на училище, да разговарям с учителите, да им помагам с домашните и да закачам рисунките им на хладилника.”

Ники Минаж откровено за парите, секса и... бъдещите си деца!

За още интрересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay