Рапърът Крис Браун арестуван заради заплаха от използване на огнестрелно оръжие

Известният американски певец Крис Браун бе арестуват около дома си в Лос Анджелис

Рапърът Крис Браун арестуван заради заплаха от използване на огнестрелно оръжие

Той обвинен в нападение и заплаха от използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис.

Това е резултатът от продължилата над един час драма, възникнала след обаждане в полицията срещу рапъра.

Сайтът TMZ предаде че заплаха с огнестрелно оръжие от страна на Браун е била предявена от Бейли Карън, тазгодишната носителка на титлата "Мис регионална Калифорния. Блондинката, която неведнъж посещавала Браун във вилата му в предградие на Лос Анджелис, била при него на купон и предната нощ. Тя твърди, че изразила възхищението си от бижу от колекцията на певеца, показано специално за гостите на вечерта. Охранител обаче, на когото нейният интерес му се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият се певец се развикал на гостенката, насочвайки пистолет срещу нея.

По данни на TMZ представителите на Браун прибрали мобилния телефон на Карън и изискали от нея да се разпише, че няма да разгласява случилото се. Момичето категорично отказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това тя се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало полицията да отцепи вилата на рапъра.

Тъмнокожият певец отказал да пусне в дома си полицаите и за целта поискал съдебна заповед. Хората от обкръжението на Браун излезли навън един по един и били обискирани. Самият Браун предал брезентово чувалче, в което бил пистолета и имало наркотици. След това той е бил задържан и отведен в полицейския участък.

Певецът, който неведнъж е имал проблеми със закона, публикува в социалната мрежа "Инстаграм" видеозапис, в който заяви, че не е виновен. "Все ми е едно. Всички ще престанете да се държите с мен така, сякаш аз съм злодей, сякаш съм ненормален", написа Браун. Той добави, че ще пусне полицаите само при наличието на разрешителна заповед от съда. Край дома на рапъра има няколко патрулни коли.

През 2009 година Браун наби жестоко приятелката си и поп-звездата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. Той неколкократно и публично се разкайваше за деянието си. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Риана. /АФП, ТАСС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay