Рафи Бохосян пред Jenite.bg: Наградите за мен не са фикс идея!

Вечно усмихнатото момче в слънчево и откровено интервю

Рафи Бохосян пред Jenite.bg: Наградите за мен не са фикс идея!

Той е арменецът, роден в Бургас, който буквално за няколко седмици спечели любовта на българската публика. Участието му в първия сезон на музикалния формат X Factor и спечелването на състезанието дадоха тласък на неговата кариера.

Досега Рафи има три солови хита, достигнали първа позиция в чартовете за българска поп музика. На неочакван успех се радва и на шега създалата се група "Део, Лео, Рафи и Играта" или, както още ги наричат - "4D" (заглавието на първия им сингъл). 

Тази година той влиза в ново амплоа, защото ще бъде водещ на церемонията по раздаването на годишните музикални награди на БГ Радио за 2015 година, която ще се проведе на 23 май в Благоевград. 

Специално за Jenite.bg Рафи разказва за своето ново поприще и за останалите проекти, с които се занимава.

Здравей, Рафи! Как си? Какво се случва с теб?

Здравейте! Чувствам се много добре, зареден, а има толкова много неща, които се случват, и предстоят да се случат, че не знам откъде да започна.

Предстои раздаването на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2015 г. Ти ще бъдеш водещ на церемонията. Как дойде това предложение и беше ли изненада за теб?
Изненада не е точната дума, а по-скоро начало на осъществяването на една моя мечта. Начало - защото за пръв път ще бъда водещ на церемония, която ще бъде излъчвана по телевизията, а същността на мечтата ми е да надградя себе си до водещ на свое собствено вечерно ток-шоу.

Какво ти дава това твое ново амплоа?
За момента ми дава сценарий, който трябва да науча, много работа и подготовка.

Рафи Бохосян пред Jenite.bg: Наградите за мен не са фикс идея!

Номиниран си в категория "Изпълнител на годината” заедно с най-известните мъже от музикалната сцена в България. Какво е чувството?
Чувството е да знаеш, че може да спечелиш, а може и да не.

Досега нямаш спечелена награда, мислиш ли, че тази година ще промени това?
Мечтата ми не е непременно да печеля награди. Наградата трябва да е заслужена, а дали съм я заслужил, ще кажат зрителите. Аз имам още много да работя, докато достигна нивото, към което съм се запътил.

В началото на годината анонсира предстоящото издаване на своя първи солов албум. Как върви работата по него и кога ще бъде завършен?
Да кажем, че не бързам. Предпочитам да отделям внимание на всяка една песен и затова може би ще ми отнеме повече време от предвиденото.

Кое е различното, на което залагаш този път?
Ще чуете сами!

Рафи Бохосян пред Jenite.bg: Наградите за мен не са фикс идея!

Екипната или индивидуалната работа е по-голямо предизвикателство за теб? Соло изпълненията или тези тип "Део, Лео, Рафи и Играта” те вълнуват повече?
Предизвикателство е всеки един нов проект, в който се впускам. Те носят различна емоция. Тези с Део, Лео и Играта определено ме зареждат за месеци напред и ме карат да се забавлявам и да се усмихвам непрестанно.

В тази връзка, какви са бъдещите проекти на "4D”?
Не обичам да издавам, преди да съм готов, така че имайте търпение. Всичко с времето си.

А тези на Рафи?
Работя по песен, която ще излезе в разгара на лятото. Доста различна за Рафи, но нека има и лека изненада, когато песента стане факт.

Четири години назад: Какво ти даде, какво взе от теб и какво промени музикалният формат X Factor?
X Factor е едно страхотно предаване, което се надявам да видим и тази есен с четвърти сезон. Имам обичта на публиката, щастлив съм, че пазя близките хора до себе си... Какво повече ми трябва?

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay