Сватбени камбани и за Ники Минаж?

Певицата още не е потвърдила официално информацията за годеж

Сватбени камбани и за Ники Минаж?

Ники Минаж не спира да прави намеци относно задълбочаването на отношенията между нея и рапърът Мийк Мил.

Доколкото е известно, връзката между тях започва в началото на годината, но Ники неведнъж е казвала, че двамата са приятели от много дълго време.

Това, което провокира феновете й да мислят, че певицата скоро ще извърви пътеката до сватбения олтар, са снимките, които самата тя публикува в профила си в социалната мрежа Instagram.

Първо, само преди ден, изпълнителката публикува снимка, на която е в Маями в компанията на своя любим. Само няколко часа по-късно тя качи друга фотография, на която на фокус е огромен диамантен пръстен с формата на сърце.

Сватбени камбани и за Ники Минаж?

Фактът, че пръстенът е сложен на безименния й пръст, подсказва, че той най-вероятно е годежен. А емотиконките, които придружават поста й - сърчица и влюбени усмивки, определено гарантират, че това не е обикновено бижу, което сама си е купила.

Сватбени камбани и за Ники Минаж?

Информацията не е потвърдена официално нито от Ники, нито от Мийк. Неговият PR също отказва да даде информация по темата.

Каквато и да е истината, важно е едно - Ники Минаж видимо е невероятно щастлива и всичките й фенове се надяват, че тя най-накрая е открила своята истинска любов.

Ако искате да четете още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay