Тайната на Моника Белучи, която изглежда страхотно на 56 и казва, че не иска да бъде на 20 отново

Тайната на Моника Белучи, която изглежда страхотно на 56 и казва, че не иска да бъде на 20 отново

Моника Белучи редовно е на върха на класациите на най-красивите жени в света и е призната за такава няколко десетилетия поред. Тя смята, че жената може да бъде великолепна, дори след 50 години, и с всякакъв размер. Моника стана успешна след 30, стана майка на почти 40 и доказва, че жената е способна да създаде собствената си съдба.

Решихме да си припомним пътя на тази талантлива актриса и да разберем защо тя е обичана от толкова много хора:

От Юридическия факултет до модата

В младостта си Моника мечтаела да стане адвокат и дори влиза в Юридическия факултет. Като студентка е работела на непълно работно време в агенция за модели. Там я забелязали и я поканили да отиде в Милано. И така, тя се сбогува с мечтата си да стане адвокат и отива да завладее известните модни къщи.

Невероятно е, но популярността на Белучи нараства заедно с нейната възраст. Ако в зората на кариерата си тя се снима в реклами и се разхожда по подиума, в разцвета на силите си, тя беше на кориците на списания, участваше в емблематични филми и придоби статута на една от най-привлекателните жени на планетата. Актрисата се гордее с възрастта си. Един ден тя каза: "Не бих искала отново да бъда на 20 години."

Страхотна кариера след 30

Първият филм на Моника е Vita coi figli, когато е била на около 25 години, но тя е международно призната, след като изиграва ролята на булката на Дракула във филма на Брас Стокър на Франсис Форд Копола. Но най-забележителният й филм стана Малена, филм за жена със зашеметяваща красота, заради която беше мразена от целия град. По това време Белучи била на 36 години.

Моника се присмива на предположението, че актрисите вече не могат да играят определени роли след определена възраст. И тя го доказва на практика. На 51 години тя се превърна в най-зрялата приятелка на Джеймс Бонд в "Спектър", а година по-късно тя участва в "На млечния път" на Емир Кустурица, играейки партньорка на сръбски млекар.

От края на 90-те почти всеки филм, в който се появи Моника, се превърна в емблематичен. Драмата L’Appartement донесе на Белучи първата й номинация за награда "Сезар" и затвърди позицията й във филмовата индустрия. По време на това филмово производство тя се запознава с Винсент Касел и връзката им става наистина важна за Белучи.

Брак със сърцеразбивач, на когото не може да се вярва

Белучи и Касел прекарали 17 години заедно, 12 от които били женени. По време на връзката си и двамата преследвали актьорската си кариера, а поради честите пътувания и снимки, любовта им се развивала от разстояние. Моника роди първата им дъщеря на 39 години.

Втората дъщеря на Моника и Винсент се роди, когато актрисата беше на 45 години, а 3 години по-късно двойката реши да се раздели. Малко преди раздялата, Белучи каза: "Брак! Никога не знаем колко дълго ще продължи ... Днес работи, но след година не знам."

Все още се спекулира какви са били причините за раздялата на двойката. И Винсент, и Моника говориха много уважително по време на интервюта за раздялата си и не казаха нищо лошо за връзката си. Актрисата обаче спомена, че никога не се е чувствала уверена в своя съпруг и не може да му се довери.

След раздялата с Моника, Касел започва да излиза с френския модел Тина Кунаки, която е с 30 години по-млада от актьора. По-късно романтиката им прерасна в силен брак. Моника от своя страна реши да влезе в нова връзка само след няколко години, когато френският художник Никола Лефевр стана нейно гадже.

За съжаление или за щастие, романтичната връзка на Белучи и Лефевр не продължи дълго и те решиха да останат приятели. Въпреки този факт, Моника твърди, че сега живее най-добрите години от живота си.

Възможно ли е да си красива след 50?

На своите снимки Моника изглежда с 10 или дори с 20 години по-млада от възрастта си. Освен това актрисата е толкова самоуверена, че се съгласи да участва в разголена сцена на 52-годишна възраст. След това се осмели да направи гола фотосесия за корицата на лъскаво списание.

В наши дни Белучи продължава да се снима във филми и остава търсен модел. За да остане млада и красива, тя препоръчва следните правила:

Мийте косата си не повече от два пъти седмично и използвайте зехтин вместо маска.

Никога не ограничавайте храната си. Ако обаче трябва да свалите няколко килограма, намалете порциите си и яжте повече месо, риба и зеленчуци.

Правете йога и плувайте. Тези упражнения поддържат тялото ви в тонус без прекомерна тренировка.

Почиствайте добре кожата на лицето си преди лягане, без значение колко сте изморени.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay