Тайните на Кейт Мидълтън, които ѝ помагат да изглежда толкова свежа на 40

Кейт Мидълтън е майка на три деца и публична фигура, което прави поддържането на здравословни навици малко по-трудно, но тя се справя доста добре.

Макар че вече е на 40 години, тя изглежда изключително добре и доста свежа за възрастта си. В съответствие с кралския протокол, принцеса Кейт никога не е оповестявала своята диета, тренировки или цялостен подход към здравето, но анализирайки нейното поведение, можем да научим много за начина ѝ на живот. 

 

Ето 9 от тайните на Кейт Мидълтън за безупречен външен вид и добро здравословно състояние:

1. Кейт Мидълтън обича да спортува

Кейт винаги е била много спортна натура и не е имало спорт, в който да не може да се отличи", спомня си бивш съученик на Кейт от училище "Сейнт Андрюс". Двата спорта, които Кейт обича и практикува до ден днешен са тенис и хокей на трева.

Хокейът на трева е чудесен начин да активирате анаеробната система и да накарате тялото да изгаря повече калории като цяло, забързвайки метаболизма. 

2. Кейт Мидълтън обича да готви сама храната си

Едно от любимите хобита на Кейт е готвенето, особено приготвянето на ястия за семейството ѝ. Рецептите на Кейт включват къри, супи и печено пиле (твърди се, че това е любимата вечеря на принц Уилям). Яденето на домашно приготвени ястия спестява пари и обикновено е много по-здравословно от храненето навън или прибягването до преработени храни. 

3. Кейт Мидълтън е "запален" бегач

Кейт обича да бяга още от ученическите си години и продължава да го прави дори след раждането на децата си. Говори се, че тя обича да бяга толкова много и е толкова добра в това, че Майк Тиндал, професионален играч на ръгби и братовчед на принц Уилям, каза пред House of Rugby, че ако може да избере някой от кралското семейство, който да бъде в неговия отбор по ръгби... това ще е Кейт!

4. Херцогинята се храни с богати на фибри храни

Кейт Мидълтън често е снимана да хапва различни, богати на фибри, храни и с ниско съдържание на калории. Тя също пие смутита, пълни с фибри, направени от органични, сурови плодове и зеленчуци. Закуските с високо съдържание на фибри и ниско съдържание на захар са добър заместител на празните въглехидрати, като чипс или бисквити. 

5. Кейт Мидълтън прави както кардио тренировки, така и такива с тежести 

Кейт е била забелязвана да прави всякакви видове упражнения, включително CrossFit и други интервални тренировки. Говори се, че предпочита да тренира сама, без помощта на личен треньор, и има членство в близката фитнес зала, където е виждана да вдига тежести и да използва бягаща пътека и други кардио уреди. 

6. Кейт Мидълтън практикува йога редовно 

Ежедневната йога практика е едно от най-добрите неща, които можете да направите за вашето благополучие. Йогата е страхотна не само за вашето тяло, но и за ума и духа ви, като включва всички аспекти на това какво означава да си здрав.

7. Тя обича да научава нови неща

Вземането на уроци, за да подобрите уменията си, поддържа ума ви остър и подобрява настроението и психическото здраве. Именно това прави и херцогинята. Тя често посещава уроци по тенис, за да подобрява уменията си. 

8. Приемът на протеини е важен за нея 

Говори се, че Кейт предпочита храни с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати, като диетата на Дюкан, която е използвала, за да загуби теглото, което е натрупала по време на бременностите.

Започването на деня с храна с високо съдържание на протеини е умен ход, който Кейт предприема ежедневно.

9. Въпреки всичко това, понякога си хапва торти и сладкиши

Макар че се старае да се храни здравословно, херцогинята не се лишава от нищо. Понякога си хапва торта и други лакомства, заедно с децата. Подходът ѝ е да прави всичко с мярка, което определено е най-печелившата практика. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay