Татко Дуейн и неговата новородена принцеса Жасмин

Скалата показа дъщеря си пред света!

Татко Дуейн и неговата новородена принцеса Жасмин

Дуейн Джонсън стана татко за втори път преди по-малко от седмица. Неговата приятелка Лорън Хашиян го дари с момиченце на 16 декември, а ето че гордият татко вече е готов да покаже своята дъщеря пред света. В неделя той публикува умилителна снимка, на която държи детето си в ръце, в профила ви в Instagram.

Ако мислите, че това е всичко, значи изобщо не сте прави. Още по-сърцераздително се оказа съобщението, което придружава красивия фотос. То е адресирано към всички почитатели на актьора и съдържа необявeнoто до момента име на малката принцеса:

"Коледа подрани! Само минути, след като се роди, тя вече беше в прегръдките на татко. И значението на думичката "благодарен” някак придоби съвсем ново значение. Благодаря на всички за пожеланията и обичта, която изпращате на мен и на Лорън. Страшно сме ви признателни.

Малко е откачено, но в този скъп момент между мен и дъщеря ми Жасмин имах само едно желание, за което да помоля Вселената - "Дай ми силата днес да бъда по-добър човек, отколкото бях вчера.” Ако мога да постигна това, значи ще се справя и с отговорността да бъда страхотен баща.

Затова се обръщам към всички млади мъже, които един ден ще бъдат родители: стремежът да бъдеш по-добър никога няма да ви подведе. Повярвайте ми. Другата цел, която никога няма да ви подведе, е "да минете през огъня” заедно с майката на своето дете. Присъствах на раждането, помагах ѝ да диша; бях там по време на всяка контракция, всяка секунда болка; бях там, наблюдавайки самото раждане, режейки пъпната връв, изтривайки сълзите…

(Не ме разбирайте погрешно, момчета, не съм стоял в края на леглото, чакайки бебето както посрещач чака хвърлената топка. Но, от чисто мъжка гледна точка, това е чудо, на което трябва да станем свидетели, понеже ще ни даде една изцяло нова представа за силата и красотата на жената.)

И, отново, благодаря ви за цялата любов, която ни изпратихте по време на това благословено за нас време. Винаги съм казвал, че съм късметлия, защото имам най-страхотните фенове на света. И е вярно. Весела Коледа и Щастливи празници на вашите семейства от нашето!”

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay