Четене по устните: Какво говори принц Хари по време на коронацията на Чарлз III?

Четене по устните: Какво говори принц Хари по време на коронацията на Чарлз III?

Коронацията на крал Чарлз приключи в събота сутринта и специалити по четене по устните работиха извънредно, за да не пропуснем една важна реплика. Рабира се, основният фокус бе върху принц Хари по-специално поради обясними причини като кралската вражда.

Четящият по устни Джеръми Фрийман, твърди пред The Sun, че принц Хари е казал на съпруга на принцеса Юджини, Джак Бруксбанк, "Писна ми от начина, по който се отнасят с мен."

Не е ясно кого има предвид Хари, но Фрийман твърди, че той е казал още: "Това не е идеална ситуация", на което Джак Бруксбанк отговорил: "Ако мога да те накарам да се почувстваш по-добре, дори аз мога да го направя. Това не е спокоен живот, нали?".

След това Хари поклаща глава и каза: "Те не се интересуват." В друг момент Джак отвръща: "Нямам време за това, не и ако свърши…", докато Хари добавя: "Това е случайност".

Междувременно, специалитите по четене по устни анализираха какво се обсъжда на балкона на Бъкингамския дворец, където крал Чарлз и кралица Камила прекараха известно време. Очевидно Чарлз казва: "Не мога да видя нищо с тази корона. Не мога да погледна нагоре", докато кралица Камила отговаря: "И аз не мога да видя нищо, короната ми ще падне."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay