Свободно ли е сърцето на Айлин и още лични отговори от самата нея

Свободно ли е сърцето на Айлин и още лични отговори от самата нея

Една от най-красивите участнички във 2-ри сезон на култовото предаване "Ергенът", част от най-коментираното трио, което се разпадна в последните епизоди - Айлин, застана пред камерата на Jenite.bg, за да ни разкаже за цялото преживяване, а и да отговори на многото задавани от вас въпроси.

С усмивка на уста Айлин сяда на диванчето на Jenite.bg и ни казва, че е влязла в предаването още преди да види Евгени, но виждайки го на анонса, тя с нетърпение и любопитство очаква тяхната първа среща. Споделя ни, че по снимка или кратко видео не може да си изгради никакво мнение за това дали й допада даден мъж, затова желанието й да го види очи в очи е още по-засилено. Една от причините да влезе в "Ергенът" е да помогне това представяне на моделската й кариера, което се случва със сигурност. 

Айлин странеше от конфликтните ситуации, като беше забъркана само в една от тях - размяната на бележки - където Пам я обвини, че третира мъжете "като ходещи мъжки полови органи". Тя сподели, че е разочарована от поведението на plus size моделката. 

Поговорихме си за чувствата, които е развила в предаването. Има ли още такива към Евгени? Какво е харесала и какво не в него като мъж? 

В Instagram профила ни ви попитахме какво искате да разберете от Айлин, а част от въпросите бяха:

- Какъв парфюм използва, че всички говорят за него?

- Влюби ли се наистина в Евгени?

- Кой би спасила от предаването?

- Грим рутина

- Кой трябва да спечели сърцето на Евгени? 

и още... гледайте!!!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay