Седмичен хороскоп за 11 - 17 май 2015

Какво ви очаква през следващите дни?

Седмичен хороскоп за 11 - 17 май 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Влюбени сте до полуда. Възможно е все още да не си давате за сметка за степента на увлечение, което изпитвате към новия човек в живота си. Съвсем скоро обаче ще осъзнаете, че това не е просто обикновено познанство.

Телец
Преструвате се и играете двойна игра. Правите се на такива, каквито не сте, за да постигнете нещо, към което сте се устремили от дълго време насам. Сега е най-правилният момент да си зададе въпроса дали целта оправдава средствата.

Близнаци
Любопитството не е лошо качество, стига да не се прекалява с него. Не можете да очаквате всеки човек да разкрива живота си пред вас само защото на вас ви е интересно да научите повече. Уважавайте личното пространство на всеки, с когото общувате.

Рак
Дълго време си позволявате да не обръщате внимание на несправедливостта, която се среща на всяка крачка в ежедневието. През тази седмица обаче няма как да избегнете сблъсъка с неправда, която силно ще ви огорчи. Вземете мерки, за да промените положението.

Лъв
Какво ли не бихте дали в момента, за да бъдете на мястото, на което всъщност вече се намира сърцето ви? Ужасно е, когато мислите ви са някъде другаде - с другиго. Опитайте се да преодолеете празнината, която изпитвате - в момента няма как да осъществите желанието си.

Дева
Край на тъгата и начумерените лица. Настоящата седмица изцяло променя курса на миналата и ви зарежда с емоции, които не сте изпитвали от дълго време насам. Забавлявайте се и не мислете за нищо, което може да развали настроението ви.

Везни
Напоследък сте отчуждени от най-близките си хора. Причината за това е известна само на вас. Не оставяйте приятелите си да се чудят какво се случва и да се притесняват излишно. Изяснете им ситуацията, за да бъдат спокойни.

Скорпион
В средата на седмицата ще ви бъде предоставен уникален шанс за изява. Чакате подобен момент от месеци - сега е времето да се възползвате. Вложете всичките си познания, опит и подготовка - успехът ще дойде само ако сте готови за действие.

Стрелец
Настоящата седмица няма да бъде от най-приятните, които сте имали. Затрупват ви не само работни, но и лични ангажименти. А всичко, което искате, е да си починете и да останете насаме със себе си. Това обаче няма как да се случи.

Козирог
Известни сте с ината и упоритостта си. В рамките на седмицата околните отново ще затвърдят мнението си за вас. Ако то не ви харесва и смятате, че не е правилно - помислете защо преценката на хората е погрешна. Да не би вие да оставяте грешно впечатление?

Водолей
Обмислете възможността да смените работното си място. Изненадващо предложение се появява през идните дни и трябва да вземете решение бързо. Ако настоящата ви работа не удовлетворява желанията ви, няма нищо лошо в това да преориентирате интересите си.

Риби
Както се отнасяте с хората, така ще се отнасят и те с вас. Човек получава онова, което дава. Затова се постарайте да бъдете по-толерантни към околните и отговорни към самите себе си. Иначе рискувате да усетите неприятните последствия от неправилното си поведение.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay