Сезон на Близнаци: Какво да очаква всяка зодия? (Част 1)

Сезон на Близнаци: Какво да очаква всяка зодия? (Част 1)

Сезонът на Близнаците е ппочти тук! Скоро ще почувстваме преминаването към екстровертна енергия, любознателност и интелектуални занимания и ще скочим на борда на крилете на социалната пеперуда. Предстои да активираме любопитството си, като напреднем с нови взаимоотношения, разширявайки нашето съзнание и интелектуално израстване. 

След като се отдалечаваме от стабилните земни вибрации на сезон Телец 2023 г., ние ще бъдем идеално подготвени да полетим и да почувстваме малко свобода. Има голям шанс Пълнолунието през май 2023 г., което беше и бомбастичното лунно затъмнение, да ви е дало тласък към сезона на Близнаци 2023 г. - независимо дали сте готови или не. Докато навлизаме в летните месеци, енергията на Близнаци е идеална за овладяване на всички социални въпроси. Динамичните близнаци започват своя сезон на 21 май, пърхайки през началото на лятото чак до неговия върхов момент на слънцестоенето на 21 юни.

Овен

Сезонътна Близнаци 2023 г. има фокус върху създаването на здрави граници и структури за самите вас около кариерата ви през този сезон. На 11 юни трансформиращата планета на Плутон в ретрограден план се премества в кариерния Козирог, преминавайки през вашия 10-ти дом на социалния статус. Може да почувствате ефекта от това астрологично подравняване, особено на работното място. Плутон иска да трансформира динамиката на работата, която е предизвикателна или токсична. Това е моментът да преразгледате отношенията си с колегите. Поставете здравословни граници и внимавайте да не се претоварвате или да не прегаряте. Вашето физическо и психическо здраве са приоритет! 

Мантра: "Аз практикувам здравословни граници на работа."

Телец

Щастливата планета Юпитер навлиза във вашия знак на 16 май! Нека тази прекрасна енергия ви следва в сезона на Близнаците. Изобилстват случайни срещи, синхроничности и изненадващи съобщения. За някои от вас може да има напрежение или бреме, което не сте успели да преместите след ретрограден Меркурий през април 2023 г. (21 април – 14 май). Ако случаят е такъв, използвайте пълнолунието в Стрелец на 3 юни за катарзисно освобождаване – чрез ритуал, лунен кръг, водене на дневник или медитация. Почувствайте промяната на позитивността, която това може да донесе и преминете към летните месеци с ново усещане за свобода. 

Мантра "Освобождавам се отбремето си". 

Близнаци

Това е вашият сезон и Слънчево завръщане за много от вас. Комуникативната планета Меркурий навлиза във вашия знак на 11 юни, което може да доведе до промяна в социалната енергия, с много възможности да наваксате с приятели, семейство и любовници. На 18 юни има новолуние във вашия знак и идеално време да си подарите ритуал с намерение за това, което искате да проявите в живота си. Практиките за самообслужване продължават и през този сезон, тъй като бяха акцент през миналия сезон. В зависимост от това как сте преживели затъмнението на Пълнолунието в Скорпион на 5 май, може да откриете, че предстоят големи промени, особено в зоните на вашия емоционален живот. Приветствайте трансформацията, вие се движите в най-добрата версия на себе си. 

Мантра: "Превръщам се в най-добрата версия на себе си". 

Рак

Предстои подобряване на вашия материален живот. Венера влиза в Лъв и вашия втори дом на притежанията на 5 юни. Може да откриете, че парите текат много по-лесно по това време. Това е страхотна възможност за търсене на работа и изпращане на вашето CV до бъдещи работодатели. Това астрологично подравняване може да накара някои от вас да се чувстват уверени, така че е идеално време за стартиране на бизнес, представяне на идея или кандидатстване за заем. 

Мантра: "Къпя се в изобилие".

Лъв

Темите за взаимоотношенията продължават и този сезон. Миналият сезон подчерта динамиката на вашите междуличностни отношения. Има промяна във всички неща, свързани с романтиката и чувствеността на 3 юни с пълнолуние в Стрелец във вашия пети дом на удоволствието. След това, на 5 юни, Венера, планетата на романтиката, влиза във вашия знак. Цялата тази седмица ще активира вашия сектор на любовта, секса и романтиката. Това ще бъде идеално време за срещи, запознанства с нови хора, възобновяване на романтичната динамика и увеличаване на чувствеността. Това може да е началото на лятна романтика или може би задълбочаване на връзката с романтиката на живота. Насладете се на блаженството! 

Мантра: "Приветствам романтиката".

Дева

Свършили сте толкова много страхотна работа върху себе си до моента и увереността ви нараства. Надяваме се, че ретроградният Меркурий ви е подготвил за предстоящата работа. Сезонът на Близнаци 2023 г. е свързан с кариера и може да работите повече от обикновено. Когато Меркурий, планетата на комуникацията и търговията, се премести в заетите Близнаци във вашия десети дом на социален статус на 11 юни, вашият сектор на кариерата може да бъде активиран. Това означава натоварено работно лято за някои от вас, но всичко е наред. Имате енергията, фокуса и издръжливостта за това, плюс това ще направи чудеса за вашата банкова сметка.

Мантра: "Аз съм продуктивна".



3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay