Секс всеки ден в продължение на седмица

Секс всеки ден в продължение на седмица

"Връзката ми със секса се развива бавно през последните 10 години. Преди това правех това, което партньорът ми искаше, независимо от това как аз се чувствах от това. А както се досещате това е доста травмиращо. Сега, след като поех пълната собственост върху тялото си, контролирам това, което правя с него и с кого го правя, реших да започна експеримент за секс всеки ден в продължение на една седмица. 

Да правиш секс всеки ден за една седмица изглежда като проста дейност, която не изисква много усилия, но бях изненадана от това, което открих, докато се придвижвахме към края на седмицата. Ето какво научих от този експеримент: 

Ден 1

Тук няма проблеми. Беше първият ден и ние бяхме готови да поемем предизвикателството. В първия ден не научих много повече от факта, че сексът е забавен, както и предизвикателствата, свързани с него. 

Ден 2

Получи се дискусия в нощта преди втория ден, която мина по този начин: "И така, по кое време искаш да правим секс утре? О, след вечеря звучи страхотно." Все още имаше вълнение, но спонтанността от първия ден липсваше. Защото не беше спонтанно. Вторият ден ме научи, че е абсолютно нормално сексът да бъде планиран, особено ако имате натоварен график. По-добре е да планирате секс, отколкото изобщо да не го правите.

Ден 3

"-Значи трябва да направим това. Готов ли си? Всеки се съблича и ляга на леглото, но ние прекарахме доста време да се гушкаме, гледаме филм, който беше прекъсван, говорихме си и т.н. На третия ден научих, че интимността и връзката могат да бъдат по-силни от действителния акт на секса. 

Ден 4

Удивително е колко бързо настъпва вълнението, когато започнете да правите секс, защото приемате предизвикателство, а не като спонтанно събитие. Тази вечер бяхме изморени и извадихме някои играчки, за да осигурим кулминация с най-малко усилия от наша страна. Продължихме около 10 минути. 

Четвъртият ден ми показа, че е лесно да загубите част от еротиката с партньора си, когато спрете да се опитвате. Както при всяка връзка, често има добър баланс между еротика и сигурност. Ако се наклоните твърде далеч към едното, може да загубите другото. 

Ден 5 

Бях шокирана от това, че в този момент сексът ми звучеше като непривлекателно и определно невълнуващо нещо. Мислех, че обичам секса! Знам, че обичам секса. Мислех, че обичам моя партньор! Знам, че обичам моя партньор. Какво, по дяволите, ставаше? Решихме да станем по-креативни тук, в противен случай нямаше да се случи. Носех най-тънките си черни бикини, изпратих няколко снимки през деня и посрещнах партньора си след работа само по тези бикини. След това седнах в скута му и му казах точно къде искам ръцете и устата му. Излишно е да казвам, че петият ден инжектира малко от тази искра в нещо, което е станало монотонно, а не страстно.

Осъзнах силата на гласа си на петия ден. Заявяването на желанията и нуждите е изключително важно. Това беше изненадващо и за моя партньор. Това е много полезен извод, до който достигнах.

Ден 6

Оставих нещата в ръцете на партньора ми. На предния ден аз бях поела цялата инициатива, така че е негов ред. Приближавахме се към края на предизвикателството и в това имаше малко облекчение. Сексът е забавен. Многото секс също е забавен. Но това предизвикателство отне от свободата ни просто да кажем "Не днес". Това отнема част от страстта...

Ден 7 

В последният ден от предизвикателството нашите графици се намесиха. И двамата имахме ангажименти вечерта и нямаше как да се видим. За сметка на това се срещнахме на обедната почика. Той паркира колата зад сградата, а аз попитах "Какво правим?". В отговор той плъзна ръката си по бедрото ми. 

Това предизвикателство може да ви помогне да разберете много неща за себе си, за връзката си, за партньора си и за секса като цяло. Научих, че гласът ми е от значение, че мога да се застъпвам за моите нужди, че мога да кажа не, че мога да инициирам секс, и че интимността и връзката не трябва да бъдат нещо страшно..." 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

49 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay