Ако искате по-горещ сексуален живот, попитайте партньора си тези 8 неща

Готови ли сте?

Ако искате по-горещ сексуален живот, попитайте партньора си тези 8 неща

Искате по-горещ секс, по-добра връзка с партньора си? Изобщо искате всичко да е "по"? Един разговор за сексуалния ви живот с партньора ви ще ви се отрази доста добре. Оставете въпроси като "Коя е любимата ти поза?" на новобранците. Ето какви въпроси да зададете:

Как обичаш да мастурбираш?

Това може да ви изглежда супер лично, но знаейки какво обича партньорът ви, дали използва някакви играчки, ще се справяте много по-добре. Това е като карта за удоволствия. Следващата стъпка е да опитате взаимна мастурбация. Взаимната мастурбация е много образователна. 

Коя е най-горещата ти сексуална фантазия?

Разберете какво иска партньорът ви и ако е нещо в границите на нормалното, можете да сбъднете някоя от фантазиите му. Ако мечтае за тройка например, може да свършите работата като за две жени.

Какво те възбужда?

За да можете да се наслаждавате на секса максимално, трябва да знаете какво обича партньорът ви. Този разговор ще бъде много полезен и ще изстреля сексуалния ви живот на следващо ниво. Ако провеждате този разговор в интимна обстановка със сигурност разговорът ще премине в нещо повече.

Как обичаш да бъдеш докосван?

Това е може би едно от най-важните неща, за да получите обратна връзка. Много мъже обичат по-силни, подобни на масаж ласки. Жените пък предпочитат леко и нежно докосване. Много е важно да знаем как да докосваме партньора си.

В настроение за какъв секс си?

Има моменти, в които искаме по-бавен и по-нежен секс, но има дни, в които ни се иска нещо по-грубо. Важно е да сме наясно точно какво иска партньорът ни, за да успеем да му доставим удоволствие.

Харесваш ли секс играчки?

Някои мъже смятат, че секс играчките са обида към тях. Но много жени не могат да получат оргазъм само от вагинален секс.

Кои са най-чувствителните части от тялото ти?

Направете карта на тялото си, на ум, на която са отбелязани всичките ви ерогенни точки  и я споделете на партньора си, докато сте в леглото. Поискайте същото и от него.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay