Защо хората плащат за секс?

Защо хората плащат за секс?

Повечето биха спорили по въпроса, че парите не осигуряват щастие. За някои това изобщо не е вярно, докато други изглежда получават някакво щастие от парите. Независимо дали става въпрос за закупуване на дрехи, аксесоари, резервиране на луксозни хотели за престой или просто плащане на пари за секс. Да, добре сте прочели. 

Идеята да се продават нечии тела за пари е силно противоречива тема. Тези, които се отдават на такъв бизнес, често са етикетирани с крайно унизителни термини, които презират тяхното съществуване в света.

Защо хората плащат пари, за да правят секс?

Изследователите са открили, че хората, които имат основен проблем с изоставянето, ниското уважение, липсата на доверие са склонни да възприемат такъв подход. Те не изпитват нужда да се привързват емоционално към някого и по-скоро прекарват само известно време, необходимо за задоволяване на техните нужди. Хората, които също имат право на нещастна връзка, но са длъжни да останат в нея, също прибягват до подобни методи тайно. Те наемат хора да им бъдат партньори за момента и да ги накарат да се чувстват по-приятно. Такова недоверие във връзката се превръща в злонамерено, тъй като партньорът не е в състояние да отвърне на чувствата им по правилния начин. Според проучване, проведено от изследователи, по-голямата част от хората, които плащат за секс, смятат, че това е начин за запазване на брака им. Това означава, че те са искали да избегнат битките и конфликтите, които идват с безполов брак. Докато останалите проценти от хората прибягват до такива методи, за да могат да избегнат сложността на връзката.

Някои хора плащат, за да правят секс, защото не са уверени в себе си. Те вярват, че единственият начин да накарат някого да прави секс с тях е като плати пари. Дори и да е за кратко, хората се чувстват добре в кожата си и забравят, че за това чувство са се разделили с определена сума.

Никой никога няма да си признае, че е получавал или давал пари за секс. Тези хора обаче ще продължават да го правят, докато това разрешава проблемите им. Защото за тях не е решаващо, че харчат, водещо е чувството за удовлетворение, което изпитват в края на деня.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay