Какво се случва с тялото ни, когато не правим секс?

Само ужасни неща

Какво се случва с тялото ни, когато не правим секс?

Сексът е жизненонеобходим, за да се чувстваме наистина добре. И все пак, понякога се случва да сме на сух режим и да не правим секс известно време. През този период, естествено, ни е много гадно, защото всичките емоции, които бушуват в нас, нямат поле на изява. Какво друго, обаче, се случва с организма ни в този така ужасен период, който не пожелаваме на никого.

Имунната ни система отслабва. Сексът изгражда антитела, които се борят против настинки. Спрем ли да го правим, то вирусите могат много по-лесно да ни нападнат. Така че.. не спирайте секса точно през зимата! Опасно е !

Ако не правите дълго време секс, вие можете да развиете депресия и ниско самочувствие. Обяснимо е, няма пред кого да разголите душа и тяло.. така живее ли се?!

Кръвното Ви се покачва. Редовното правене на секс държи кръвното налягане ниско.

Сънят става илюзия -ако след секс, заспивате като бебе, то, ако не сте правили известно време секс, то сънят става все по-мъчителен и труден.

Все пак имаме и добри новини за тези, които доста време вече не са бушували под завивките.

Липсата на секс влияе добре върху пикочните пътища. Правенето на секс увеличава риска от възпаление на пикочните пътища.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

22 8
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay