Опитайте тези неща в леглото, за да му доставите още по-голямо удоволствие

Направете сексът още по-вълнуващ

Опитайте тези неща в леглото, за да му доставите още по-голямо удоволствие

Не се свенете и си позволете да бъдете разкрепостени и да опитате неща, които не сте правили досега. Особено в леглото, най-вече в леглото! Ако искате да събудите звяра в леглото и да му доставите неистово удоволствие, опитайте ето тези неща. Гарантираме ви, че няма да съжалявате.

Целувайте го по зърната и гърдите

Те са много чувствителна зона и при мъжете и те реагират много осезаемо. Хапете ги по зърната, смучете ги, правете всичко, което ще ги накара да изохкат от страст, да изреват от удоволствие.

Вземете нещата в свои ръце

Имаме предвид истински важните неща.. а най-важното за един мъж е неговото мъжко достойнство. Та.. хванете го в ръце, поиграйте си с него, поглезете го, пуснете език.. нека пенисът му се почувстват изключително добре.

Мастурбацията е задължителна!

Мастурбирайте заедно, без задръжки. Гледайки премрежените си погледи и треперещите ръце и тела, ще пожелаете да се спуснете един към друг и да довършите започнатото подобаващо.

Оставете го да ви гледа, докато прониква във вас

Мъжете обичат това! Обичат да се чувстват господари и да гледат как се гърчите от удоволствие и се превъзбуждате от това, че той, именно той е във вас.

Бъдете добри и мълчете

Е, може да стенете, охкате и пъшкате лекичко, но не се обяснявайте много в леглото. Мъжете мразят, когато говорим, още повече в леглото.

Раздавайте се на макс в леглото и ще получите още повече!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay