Позволено е да пропуснете секса през първата брачна нощ

Първата брачна нощ не е толкова гореща, колко си мислим

Секс през първата брачна нощ. Предполага се, че трябва да е страстен, вълнуващ, като от фантазиите ни. Но реалността е малко по-различна. Причините да се въздържите от секса през тази нощ са доста разумни.

Съпругът ви вероятно има голямо желание да свали бялата рокля, защото това е възможност веднъж в живота. Представяте си го и нямате търпение да дойде момента, в който ще отидете в хотелската стая, след като е свършило празненството. Звучи страхотно, но в повечето случаи булката има нужда да махне тази рокля от себе си веднага и я сваля сама.

В младоженския апартамент има бутилка шампанско. Планирате да го изпиете във ваната. Хубава идея, но след като цял ден сте пили алкохол и не сте яли нищо, комбинацията от още алкохол и гореща вана едва ли ще ви се отрази добре.

Всички фактори като умора, стрес, напрежение и т.н. гарантират, че това със сигурност няма да е най-хубавия секс, който сте правили. Вероятно назад във времето сте имали доста по-приятни изживявания, а със сигурност и занапред ще имате. Първата брачна нощ определено не е подходящо време за секс и е съвсем нормално да го пропуснете. Бракът ви сега започва, сексът ще става все по-хубав. Тази една нощ няма да е голяма загуба. Има толкова много време за хубав секс. Но ако все пак искате първия път, след като официално сте мъж и жена, да е специален, по-добре го оставете за следващата вечер.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay