Силните жени предпочитат да са сами, пред това да си губят времето за човек, който не го заслужава

Силните жени предпочитат да са сами, пред това да си губят времето за човек, който не го заслужава

Необвързаните жени продължават да бъдат гледани с упрек от обществото. Поради тази причина много жени избират да останат в токсична връзка, за да не бъдат критикувани, че са необвързани. Но има и жени, които избират да останат сами, защото решават да отделят повече време за себе си, вместо да полагат усилия и да си губят времето с човек, който не го заслужава. Тези жени са наистина силни, знаят какво искат и никога не правят компромиси със себе си.

Ето някои от причините, поради които силните жени често избират да бъдат сами:

1. Една жена винаги трябва да бъде приоритет, а не вариант

В днешно време една жена знае как да се наслаждава на собствената си компания, вместо да посвещава времето си на мъж, който не го заслужава. Тя знае, че тя винаги трябва да бъде приоритет за мъжа до себе си и никога не бива да е опция. Не е доволна от мъж, който се отнася добре с нея, само когато иска да получи нещо или такъв, който не я кара да се чувства обичана, защитена и емоционално богата.

2. Силната жена предпочита да се съсредоточи върху това да подобрява себе си

Една жена може да реши да остане необвързана за определен период от време, особено ако трябва да се съсредоточи върху себе си и да се подобри по някакъв начин. На първо място, тя оценява личния си растеж и успехът й в работата е много важна част от този растеж днес. Така че отделянето на известно време за придобиване на образование или повишение в работата е една от причините, поради които силните жени понякога отказват да имат връзка.

3. Силна жена отказва да бъде с мъж, който не й позволява да бъде себе си

Една силна жена не би позволила на мъж да й казва как да се облича, как да се държи и т.н. Съвременните жени не се страхуват да се наслаждават на собствената си компания и не се нуждаят от мъже, които не ги харесват такива, каквито са, включително и недостатъците им.

4. Силната жена отказва да прекарва време в лоша компания

Независимата жена предпочита да се наслаждава на добра вечеря и филм сама, отколкото с мъж, който вижда времето си, прекарано с нея, като задължение.  

5. Силната жена предпочита да спи сама, вместо да се събужда до непознат

Не се страхува да си ляга и да се събужда сама, вместо да се събужда до мъж, когото не познава. Или до мъж, когото ВЕЧЕ не познава и не е същият човек, в когото се е влюбила.

6. Силната жена не се страхува да прави грешки

Тя знае, че допускането на грешки е част от живота и че всяка грешка ни учи на нещо и ни помага да се усъвършенстваме. Но никоя жена не иска да бъде с мъж, който я мами с празни обещания и който ще бъде завинаги незрял.

7. Силната жена не позволява да се третира като вещ

Независимата жена не приема да бъде с мъж, който вижда само външния й вид и се отнася с нея като с предмет, вместо с човек, когото да обича и желае. Тя се нуждае от мъж, който се свързва с нея, не само физически, но и психически.

8. Силната жена има нужда от мъж, с когото може да говори за проблемите си

Не й е интересно да има мъж около себе си, който да присъства само физически в разговорите. Човек, който не уважава нейните идеи, мнения и нагласи, който винаги се опитва да промени мнението й за това кое е правилно и кое не е, няма място до нея.

9. Силната жена се наслаждава на живота на необвързана

Знае, че може да разчита на себе си и това е достатъчно. Това, че е сама, не означава, че трябва да се чувства самотна или депресирана. Тя осъзнава, че има повече време за себе си, повече време за приятелите си, повече време за пътуване и т.н. Силната жена обича своята независимост.

10. Силната жена иска силен мъж

Дори силната жена има своите моменти на слабост и когато реши да сподели живота си с някого, той трябва да бъде мъж, който знае как да чете между редовете. Мъж, който е достатъчно смел, за да я обича такава, каквато е, с всичките й силни и слаби страни и който не се страхува от нейните успехи, а по-скоро я вдъхновява да бъде по-добра версия на себе си...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay