Снежна луна на 5 февруари: Какво да очаква всяка зодия

Снежна луна на 5 февруари: Какво да очаква всяка зодия

Този февруари пълнолунието ще бъде различно, защото ще наблюдаваме т.нат Снежна луна. То ще достигне своя пик в 20:30 часа българско време на 5 февруари 2023 г. Продължителността му ще бъде голяма, така че можете да го видите по всяко време през деня или през нощта.

Защо се нарича Снежна луна?

Пълнолунието през февруари е наречено Снежна луна поради обилния сняг, който обикновено вали през този сезон. Индианските племена в северозападната част на Съединените щати също я наричат ​​Буреносна луна, поради силните снежни бури или Гладна луна, поради трудностите при ловуване през зимата.

В кой зодиакален знак е снежната луна през февруари?

По време на всеки лунен цикъл, който е приблизително 29,5 дни, има едно пълнолуние. В зависимост от времето на годината пълнолунието попада в различни зодиакални знаци, което води до различни характеристики. Снежната луна тази година е в Лъв, огнен зодиакален знак, който ще донесе топлина и така необходимата енергия в дългите зимни дни. Като знак, Лъвът управлява креативността, изразяването и изпълнителите.

Може да се почувствате нетърпеливи да живеете от сърце и да преследвате страстите си по време на този лунен цикъл.

Ритуали и манифестиране (проявление), които да опитате по време на снежната луна

От китайските традиции до еврейските празници, много древни култури празнуват небесните цикли и често почитат силата на луната. Благодарение на тази енергия много астролози вярват, че пълнолунието е страхотно време да уловите нейната магия и да я използвате за осъществяване на мечтите си.

Тъй като тази година Снежната луна е в Лъв, съсредоточете се върху креативността и страстта. Това може да включва съставяне на списък с цели, започване на ново хоби или изпълнение на планове. Друго, което можете да направите е да запалите любимата си свещ, да си водите дневник и да определите намеренията си около това да живеете жизнено и да управлявате обстановката, като истински лъв.

Какво означава снежната луна за вашия зодиакален знак?

Овен

Снежната луна е настроена да наелектризира духа ви и да отприщи страстта ви. Това е добър момент да излезете и да се смесите или да направите специални планове за вечерни срещи.

Телец

Време е да се сгушите у дома. Снежната луна ви насърчава да облагородите жилищното си пространство или да бъдете домакин на ослепително домашно събитие.

Близнаци

Кажете истината си, защото хората слушат какво имате да кажете точно сега. Възползвайте се от проекти, свързани с писане, говорене, реклама или комуникации.

Рак

Снежната луна може да донесе възможност да увеличите финансите си. Заложете на манифестирането на нови възможности, повишенията на работа или започването на странична работа.

Лъв

Направете това, което правите най-добре и встъпете в светлината на прожекторите тази седмица. Снежната луна ви дава куража да ревете по-силно от всякога и да достигнете до мечтите си.

Дева

Подарете си малко грижи за себе си тази седмица. Време е за един заслужен спа ден, релаксираща медитация и момент за поемане на въздух.

Везни

Пригответе се да бъдете заобиколени от много хора, които ви обичат и обожават. Голямо социално събитие е на хоризонта и това може да означава чудесен шанс да срещнете някой нов човек или да прекарате време със стари приятели.

Скорпион

Започнете победната обиколка. Снежната луна може да донесе значително постижение, така че не забравяйте да се наслаждавате на личната си слава.

Стрелец

Търсете приключение тази седмица и оставете духа си да пее. Тази снежна луна може да ви тласне към преследване на личен и интелектуален растеж, не позволявайте това заредено с енергия време да отиде напразно.

Козирог

Време е да направите инвентаризация на личните си взаимоотношения. Получавате ли всичко, което заслужавате? Сега е моментът да проверите връзките си.

Водолей

Снежната луна поставя под микроскоп вашите партньорства и взаимоотношения. Щастливите съюзи ще се сближат, но обтегнатите отношения може да означават, че е време да продължите напред.

Риби

Много сте заети тази седмица. Снежната луна ви кара да бъдете продуктивни, като същевременно приоритизирате това, което е важно. Положителната промяна е на хоризонта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay