Спечелете страхотни продукти от новата серия на SNB Professional с масло от Моной

Вижте в статията как можете да участвате

Спечелете страхотни продукти от новата серия на SNB Professional с масло от Моной

Мечтаете ли за нещо различно, за екзотика, за първокласна грижа, която ще поглези кожата и сетивата? Новата серия на SNB Professional отвежда към далечните брегове на екзотични острови и разкрива тайната на красотата на таитянките. Серията включва Ревитализиращ серум и Енергизиращ крем с масло от Моной.

 Спечелете страхотни продукти от новата серия на SNB Professional с масло от Моной

Какво е Моной?

Моной е екстракт от цветето Тиаре, откъснато преди изгрев слънце. С още неразтворени венчелистчета цветове се поставят в рафинирано кокосово масло от плодове, зрели на кораловите брегове на Полинезия. В него цветовете престояват общо 15 дни. Магическото съотношение е минимум 10 цветчета Тиаре за литър кокосово масло. Така се приготвя един от най-ароматните еликсир за красота, който съчетава уханието и полезните вещества от Тиаре с благотворното въздействие на кокосовото масло. Жените във Френска Полинезия използват маслото от Моной, за да придадат неустоима мекота на кожата и косата си.

Ревитализиращ серум с масло от Моной 100 мл

Спечелете страхотни продукти от новата серия на SNB Professional с масло от Моной

 

 

Изключително нежна грижа за кожата на ръцете и тялото, която е с подхранващо и дълбоко хидратиращо действие и забавя естествените процеси на стареене. Благодарение на добре подбраните и прецизно комбинирани съставки той бързо възстановява хидробаланса на кожата, подобрява еластичността и плътността ѝ. Серумът съдържа алантоин, бадемово масло, витамин Е, хиалуронова киселина и акуаксил. С първото докосване и нанасяне върху кожата, тя жадно го изпива до последната капка, става свежа, гладка и хидратирана, без следи от излишно омазняване.

Енергизиращ крем с масло от Моной 100 мл

Спечелете страхотни продукти от новата серия на SNB Professional с масло от Моной

 

 

Нежната текстура на този крем обгръща кожата с първокласна грижа. Комбинацията на масло от Моной от Таити с кофеин, витамин А, бизаболол и подхранващи масла от арган и шея забавя естествените процеси на стареене и ревитализира кожата. Кремът бързо я озарява и освежава, предпазва я от врените въздействия на околната среда и стреса. Отдайте се на ново тонизиращо усещане.

Серумът и кремът са подходящи дори за кожата на лицето, тъй като формулата и на двата продукта съдържа добре подбрани първокласни съставки. Не съдържат парабени, силикони, минерални масла и пропилен гликол. Ароматът, който и двата продукта оставят върху кожата, се дължи единствено на естествения аромат на Моной.

Как да участвате в играта?

В коментар под статията напишете кой от двата продукта бихте искали да опитате – Ревитализиращият серум или Енергезиращият крем. И петима от вас ще имат възможността да спечелят това, което са си харесали.

И ОЩЕ! Разгледайте цветовете лак за нокти SNB Professional тук , изберете си един цвят и добавите неговото име в коментара си. На 5 юни 2017 г. в томбола на случаен принцип ще изтеглим петима от всички участвали, като всеки от петимата ще спечели това, което си е избрал - серум или крем с масло от Моной и избрания лак за нокти SNB Professional от 15 мл.

Желаем успех на всички!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay