Кажи ни каква зодия си, за да ти кажем как да влезеш във форма - Част II

Секси фигура според хороскопа - Част II

Кажи ни каква зодия си, за да ти кажем как да влезеш във форма - Част II

Изпробването на най-различни диети се е превърнало за повечето жени в досадно ежедневие. Освен, че се затормозяваш в стриктното изпълнение на определен хранителен режим, резултатът никога не е успешен. Предлагаме ти едно подходящо решение на проблема – тук решаващ фактор заема рожденната ти дата и влиянието на Луната. В нумерологията земната спътница влияе на храносмилателната система и отговаря за водния баланс в организма. Неслучайно съществува т. нар Лунна диета. Намери своята зодия и виж на кои храни е добре да наблягаш и кои да избягваш.

(Продължение от Част I) 

 

 

Лъв (23 юли – 22 август)


Представителките на този зодиакален знак често са пищни дами и се държат свободно и открито. Но за да бъдат толкова освободени, се нуждаят от обич и възхищение. Характерно за тяхната личност е, че се боят от самотата и желаят да бъдат нужни на някого.

 

Ако и ти си представителка на тази зодия е добре да знаеш, че често може да изпитваш болки в гърба и кръста. Стой изправена и не забравяй да си подаряваш откускащ масаж поне веднъж седмично.

 

Хранене

 

Често лъвиците са много взискателни в това, което слагат в устата си. Знаем, че при вида на пищна вечеря, сервирана пред камината, няма как да не се разтопиш.

 

Полезно за теб е да избягваш пикантните храни и червено месо – те могат да ти докарат сърдечни проблеми. Зеленолистните зеленчуци като зеле и спанак ще доставят на тялото ти желязото, от което се нуждае.

 

Упражнения

 

Лъвиците обичат природата. Чувстват се добре навън. Джогинг, бързо ходене, тенис и изобщо всички дейности, извършващи се извън закритите помещения са идеални за теб. 

 

 

Дева (23 август – 22 септември)


Перфекционисти, Девите непрестанно се стремят към самоусъвършенстване. Защо по-добре не спреш да обмисляш толкова всяко свое действие и не започнеш да реагираш по-спонтанно. Иначе рискуваш да пропуснеш добрите възможности, които ти се предлагат.

 

Девите притежават деликатна храносмилателна система, а при стрес реагират с алергии на напрежението, на което са подложени.

 

Хранене

 

Деви, вие се нуждаете от чиста и домашно-приготвена питателна храна. Избягвайте "задръстващи" организма продукти, като захар, брашно и хидрогенни мазнини. За вас са полезни очистващите храни – нискомаслено кисело мляко и витамини от група В.

 

Упражнения

 

Представителите на тази зодия нямат проблем с редовните посещения във фитнеса, защото винаги се отдават с цялото си сърце на заниманията си. За тях дългите разтоварващи разходки са много подходящи – помагат на свръхактивния ум на Девата да си отдъхне. 

 

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

 

Душевен мир и хармония – двете основни цели на този знак. Ако чувстваш, че нещата около теб не се случват както трябва, може да усетиш физическо натоварване в областта на кръста и над бъбреците.

 

Хранене

 

Падаш си по сладките изкушения, но точно те са главният виновник да изглеждаш по-пухкава напоследък. По-добре наблегни на постното месо, черния дроб, яйцата и сушените плодове, за да си в кондиция.

 

Упражнения

 

Истината е, че Везните също като Раците, никак не си падат по спорта. Те са по-склонни да си мързелуват вкъщи, вместо да свършат нещо за здравето си. Ако по някаква случайност решите да се занимавате със спорт, наблегнете на такъв свързан с изкуство – фигурно парзаляне или някакъв вид танци. 

 

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

 

Това е знакът на удоволствията във всяко едно отношение затова никак не е учудващо, че този знак управлява половите органи. Удоволствието обаче не трябва да измества отговорното сексуално поведение, затова винаги използвайте предпазни средства.

 

Хранене

 

За тази зодия се препоръчва прясно приготвената сочна храна, пълна с целулоза. Нуждаеш се обаче и от растителни мазнини, колкото и да ги пренебрегваш понякога. От витамините най-подходящ за теб е витамин C.

 

Упражнения

 

Това, което ще ти кажем сигурно си го знаеш, но най-добрият спорт за теб е в леглото. Точно там се чувстваш най-пълноценна и с лекота изгаряш допълнителнителните калории. Можеш да практикуваш и йога упражнения, които също ще окажат влияние върху сексуалния ти живот.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay