Какво да облечем на Коледното парти в службата?

Коледно парти в офиса! Ами сега?

В сезона на празниците всяка фирма по един или друг начин се старае да поощри служителите си за добре свършената работа през годината. И ако по всяка вероятност тази година ще се разделим с тринайстата заплата или коледните бонуси, то поне ни остава да се позабавляваме заедно с колегите  на Коледното парти извън рутината на офиса. И тук срещаме проблем – какво да облечем? Това е ситуация, в която колегите и работодателите не са свикнали да ни виждат, затова е напълно норамално да е съпроводена от известна доза притеснение.

 

Първото нещо, което трябва да прецените преди да се втурнете към гардероба, е къде ще се проведе събирането. В някой коктейл-бар, клуб или изискан ресторант.

 

При първите два варианта може да си позволите както по-разчупени тоалети – рокля с гол гръб и мъниста, или дънки, късо яке и обувки в ярък цвят. За втория вариант, няма да ви учудим, като кажем, че трябва да се спрете на нещо по-класическо.

 

Ако си мислите обаче, че трябва задължително да сложите обувки на висок ток, това съвсем не е така. Високият ток не е задължително синоним на елегантност - преди всичко трябва да се чувствате удобно - изберете ниски обувки с декорация или камъни.

 

Може да замените класическата черна рокля с червена – не се страхувайте да експериментирате. Червеният цвят е модерен за края на 2010 и по-скоро казва: "В крак съм с тенденциите на световните дизайнери!", отколкото навява асоциации за белобрадия старец и неизменния му червен тоалет. Ако се спрете на червеното от глава до пети също няма да сбъркайте, особено след като Риана въведе този стил.

 

Ако въпреки нашето предложение да разчупите стереотипите за малката черна рокля и да я замените с огнено червена, все още не се чувствате удобно с такъв тоалет, може да се спрете на стилен гащеризон. Гащеризоните с по-светъл цвят за основа и с дантела отгоре са на мода този декември. Така ще изглеждате едновременно делово и секси.

0 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay