Облеклото в офиса – първа стъпка към успеха

Облеклото в офиса – първа стъпка към успеха

Облеклото в офиса – първа стъпка към успеха

Искате повишение или имате голяма презентация? Отивате на среща с важен клиент или просто искате колегите да ви приемат сериозно? Важно е облеклото ви на работното място да излъчва увереност и професионализъм. Преди да се отправите към офиса облечете нещо, което показва същността ви – силна, уверена жена, която по нищо не отстъпва не мъжете в бранша.

 

Можете да заложите на тъмна рокля с класическа кройка. Изберете дължина около коленете и избягвайте твърде големите цепки. Тази дреха може да е подходяща за всеки сезон. В комбинация с риза и/или сако пролетно-летния тоалет се превръща в перфектен избор за хладните есенни дни. Ако пък след работа трябва да посетите коктейл или някакво друго официално събитие само с помощта на няколко добре подбрани аксесоара можете веднага да превърнете бизнес роклята в стилно и изискано вечерно облекло.

 

Перфектното допълнение са класически, тъмни и изчистени обувки на средно висок ток и със заоблена форма. Добре е да са затворени, защото независимо колко е топло има определен бизнес дрескод, който трябва да спазва.

 

Аксесоарите трябва перфектно да допълват тоалета. Изберете чанта в черен или по-неутрален цвят, който да можете да комбинирате с повечето си дрехи и обувки. За ваше удобство заложете на чанта такава големина, която спокойно да побира папка формат А4. Хубаво е формата да е класическа, а дизайнът – стилен и изчистен, оставете висулките, катарамите и алтернативните форми за свободното си време.

 

Не прекалявайте с бижутата. Достатъчна е комбинацията от обеци и пръстен или колие и гривна. Изберете нежни и женствени бижута. Независимо какви са модните тенденции в момента, бизнес облеклото винаги е по-консервативно. Ако все пак не можете да се лишите от поне един моден аксесоар, мъжкият тип часовник е точно за вас. Едновременно модерен и стилен, той е перфектното допълнение почти към всеки тоалет.

 

Това е само пример от наша страна, който да ви насочи в правилната посока. Пречупете нашите предложения през собствената си призма. Най-важното е да следвате собственото си чувството за стил и да се чувствате красива и уверена с избора си.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay