Стилът на бременните - оголено коремче

Стилът на бременните - оголено коремче

Бременността е изключителен период за жените, решили да имат деца. Изпълнен както с трудни периоди, така и с приятни емоции, това е моментът, който ни доказва, че ние жените сме способни на всичко. Докато някои жени се притесняват от качените килограми и се опитват да прикрият коремчето си до момента на раждането, то други с гордост показват, че са в очакваме на рожбата си и ярко го демонстрират с помощта на облeклото си.

В това число влизат основно световните знаменитости, които редовно ни изненадват с шармантни и екстравагнатни тоалети дори и дори и докато са бременни. Може би това е техният начин да споделят радостта си със света! Всичко започна с Риана и нейните нетипични облекла, които оставяха на показ коремът. Стилът ѝ събра доста противоречиви коментари, но неоспорим  факт за неговия успех е, че редица бременни знаменитости последваха примера ѝ.

Стилът на бременните - оголено коремче

Нека да видим какви тоалети избраха едни от най-известните дами по време на своята бременност.

Адриана Лима

Стилът на бременните - оголено коремче

Легендарният модел Адриана Лима забременя на 40 години от настоящия ѝ партньор, филмовият продуцент име Андре Лемерс. Лима изглежда все така зашеметяващо и определено избира най-подходящите рокли, с които да подчертае коремчето си. За премиерата на филма "Топгън" моделът избра черна рокля, която е отворена в предната част на корема. В поста си в Instagram, в който е публикувала снимка с въпросния тоалет, тя благодари на Риана, че е "отворила" вратите за този стил.

Карди Би

Стилът на бременните - оголено коремче

Една от най-скандалните рапърки на нашето време  е именно Карди Би. Тя провокативна не само от страна видеоклипове и текстове на песни, но и от страна на облекло. това не се промени по време на нейната последна бременност, по време на която Карди блесна с не един откачен тоалет. И тук коремчето бе на показ, както с разтворени рокли, така и с прилепнали по тялото.

Шей Мичъл

Стилът на бременните - оголено коремче

Канадската актриса и модел е сред най-красивите бременни дами тази година. И тя не пропусна да се похвали с голямата новина с множество снимки в социалните мрежи. Тя вече има едно дете, прерасна дъщеричка, която позира заедно с мама. Шей не остава по-назад в тренда с изпъкналото коремче и определено ѝ отива

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay