Микрофони наопаки и гащички на показ

Колкото певици, толкова различни тоалети на концерта на ТВ "Планета"

Концертите на телевизия "Планета" винаги успяват да приковат вниманието, като случаите, в които това бива провокирано от самата музика са редки като косата на кръчмарска певица в предпенсионна възраст. Разбира се, звездите, които украсиха площад Батенберг вчера са далеч както от пенсиониране, така и от крайпътните локали. Изпълнителите на Пайнер отдавна вече го раздават "поп", което някои съумяват да постигнат далеч по-добре от други.

На събитието вчера имаше и от двата вида, като коя бе стилна и на коя просто ѝ се искаше, може да прецените и сами, след като влезете в галерията.

Като цяло обаче, тоалетите на иконите на поп-фолка бяха изключително разнообразни, като всяка певица се бе постарала да изтъкне своята индивидуалност. Някои заложиха на шикозни къси рокли – например Анелия и Емилия, други пък останаха верни на култовата за жанра анималистична тигрова шарка – пример за това бе роклята на Гергана. Трети пък се появиха облечени като след разходка в парка – факт, който се чудим за лошо ли е, или за хубаво.

И като заговорихме за "неглиже", повсеместната любимка Преслава излезе на сцената по спортни бели панталонки, комбинирани с черен, ежедневен потник и бели обувки на високи платформи, с което провокира множество критики. На всичкото отгоре, по едно време Преси хвана микрофона наобратно – сякаш да намигне на своята колежка Андреа, която бойкотира събитието (всички помним нейната култова снимка, на която пее с цяло гърло на "дупето" на микрофона).

За сметка на това Райна, която се върна до своя Константин, макар и само за една песен, направи впечатление с шармантна, къса попарт рокля, шампирана с ликовете на известните комунистически лидери. Сякаш за да се пошегува с догмите в модата по време на диктатура, Райна не пропусна да покаже сините гащички, част от тоалета, които палаво се подаваха под роклята.

Който бил - бил. Вижте всички снимки и споделете мнението си за тоалетите на певиците.

35 36
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 06.07.2012|16:28
Не знам само на мен ли ми се струва ,но тези снимки са ужасни ,особенно Цветелина Янева е направо крокодил
9
Не е посочен 26.06.2012|14:52
Идиотщина пълна!Разврат пълен! Кич също!
8
Не е посочен 26.06.2012|14:29
ами то не сме очаквали друго от този концерт , те и без това не пеят на живо и само си показват парцалките
7
Не е посочен 26.06.2012|14:19
Райна е яка ,ама вече няма толкова хитове , останалите са проститутки с хитове , за съжаление ...
6
Не е посочен 26.06.2012|14:17
Райна е най- яката от всички, но все пак не стават :Д
5
Не е посочен 26.06.2012|14:07
панаир на суетата , някои от тях са били добре облечени , но повечето бяха под всякаква критика ::(
4
Не е посочен 26.06.2012|13:59
Много са си добре мацките, който не ги харесва да не ги гледа какво толкова им търсите кусури, показали са индивидуалния си стил, какво лошо има в това.
3
Не е посочен 26.06.2012|13:57
Аз не видях много различни тоалети. набляга се на кичозното и онова което разкрива колкото се може повече плът. Жалка история.
2
Не е посочен 26.06.2012|13:53
пачи
1
Не е посочен 26.06.2012|13:44
Гащите няма какво толкова да ви изненадват, може би дори не са гащи, а даже "панталонки" :))) Колкото до Преслава и облеклото й - това не са спортни панталонки, защото имат златисти капси.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay