ТЕСТ: Изберете картинка и научете повече за отношенията си с околните

Харесват ли ви хората, или предпочитат да стоят настрана от вас?

ТЕСТ: Изберете картинка и научете повече за отношенията си с околните

Често сме ви представяли различни психологически тестове, при които трябва да изберете картинка, за да видите какво разкрива тя за вас. Тези избори се правят бързо, без да се замисляме особено много, защото при получаване на резултата е важно именно интинктивното ни поведение.

Днес от вас се изисква да направите същото. Трябва да посочите едно от деветте изображения, които виждате на снимката по-горе. Изборът ви ще разкрие черти от характера ви, за чието съществуване може би не сте и подозирали. Направете го, като се замисляте за не повече от пет секунди.

Важно е да знаете, че нямате право да сменяте избора си. Първата картинка, която избере подсъзнанието ви, е вашият талон за получаване на резултатите. А ето ги и тях:

Номер 1
Думата, която ви описва най-добре, е щедрост. Вие обичате хората и сте готови да помогнете на всекиго с каквото можете. Не пазите благата, с които разполагате, само за себе си, а винаги ги споделяте с ближния. Не сте егоист, а напротив - харесва ви да правите хората щастливи. Тяхната радост за вас е по-важна от собственото ви благополучие. В службата сте също толкова услужлив колега, готов да подаде ръка във всеки един момент.

Номер 2
Честността е качеството, което хората веднага забелязват у вас. Обичате чистите взаимоотношения, не понасяте лъжите и интригите. Вие сте отворен към запознанства човек, който се разбира лесно с околните, защото има благ характер. Често сте в центъра на вниманието и хората ви се доверяват, защото знаят, че никога не бихте предали вярата им във вас.

Номер 3
Вие сте личност, която цени високо категорията "морал”. Интровертният ви характер е причината често да страните от шумните компании и да оставате насаме със себе си - по този начин разсъждавате най-добре върху нещата от живота и взимате най-правилните и морални решения. Околните ви уважават заради доброто ви поведение и уважението, с което третирате всеки човек, който срещате по пътя си. Но е трудно човек да ви опознае - в личния си свят допускате много малко хора.

Номер 4
Вие сте изключително интелигентен човек и околните се възхищават на проницателния ви ум и съобразителността ви. Няма нито една подробност, която да ви убегне - винаги виждате и най-малкия детайл във всяка една ситуация. По този начин успявате да се подготвите и за най-неочакваното от другите събитие и винаги да имате резервен план. В професията си вероятно сте на лидерска позиция, която ви печели уважението на колегите.

Номер 5
Независимост - това е вашето вечно състояние на духа. Не понасяте някой да ви поставя ограничения и това важи и за работата, и за личния ви живот, и най-вече - за любовните връзки. Ревността е отношението, което може да ви накара да бягате надалеч. Цените свободата и не бихте позволили на никого да ви я отнеме. Освен това сте авантюристи и не се колебаете дали да предприемете едно или друго ектремно и необикновено преживяване. Не ви безпокои мъслта дали ще имате компания, или не.

Номер 6
Вие сте от този тип хора, които, напук на всички трудности, винаги са весели и усмихнати. Не позволявате на проблемите да ви принудят да сведете глава и винаги намирате решение на всяка заплетена ситуация. Не се взимате насериозно и предпочитате да гледате на живота от забавната му страна. Затова сте любимци на хората около себе си - винаги успявате да ги заредите с позитивизма си.

Номер 7
Вие сте съпричастни. Знаете как да изслушвате хората и умеете да се поставите на тяхно място, за да разберете най-добре болката или радостта им. Подхождате коректно в отношенията си с околните, независимо дали става за лични, или за бизнес отношения. Проявявата тактичност, когато се налага, и винаги защитавате слабите и онеправданите. Вероятно и провесията ви е свързана с това.

Номер 8
Чувствителността е вашето както най-слабо, така и най-силно качество. Раними сте и сърцето ви е било разбивано неведнъж. Но добротата на душата ви е плюс, който никоя рана не може да заличи. Лошото отношение към друг човек ви е съвършено чуждо и от това понякога се възползват хора с нечисти намерения. Трябва да се научите как да ги разпознавате, за да не усетят наивността ви.

Номер 9
Вие сте целеустремен човек, който знае какво иска от живота и как да го постигне. Никога не се отказвате от целта си и я преследвате докрай. Дори нещата да не се получават от първия път, вие продължавате да опитвате, докато не постигнете успех. Вярвате, че животът е дар, който трябва да бъде ценен. Затова грабвате всяка възможност, която той ви предложи, и често се пускате по течението. В това отношение сте пример за подражание за приятелите си.

За още точни тестове и интересни материали, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

26 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay