Тайната на Кайли Дженър за плосък корем

Тайната на Кайли Дженър за плосък корем

"Винаги съм имала плосък корем и не съм се ограничавала в храненето - пица, паста, млечни продукти. Но след раждането на Сторми започнах да се замислям с какво се храня".

Това сподели Кайли Дженър, която тези дни показа на феновете плоския си корем и опроверга спекулациите, че е бременна за втори път.

Тайната на Кайли Дженър за плосък корем

Доведената сестра на Ким Кардашян е категорична, че диетата е много важна. По думите ѝ няма как една и съща диета да помага на всички, важното е всеки да намери хранителния режим, подходящ за неговия организъм.

Дженър посочва, че след раждането на малката Сторми е започнала постепенно да елиминира вредните храни, които преди това е консумирала.

Тайната на Кайли Дженър за плосък корем

"Това наистина проработи, поне при мен", добавя тя.

Наскоро дъщеричката на Кайли стана на една годинка. Младата майка все по-често се включва на живо в Instagram и обяснява как спортува и се храни, за да изглежда страхотно.

Звездата изтъкна, че по време на бременността е качила 20 кг. Според нея всяка жена се възстановява по различен начин и не е нужно да се сравнява с останалите. Тя посочи още, че Ким и другите ѝ сестри с деца много ѝ помогнали с ценни съвети.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay