Тайни за красота и женска сила от неотразимата Камерън Диас!

Лъчезарната актриса дава ценни съвети за нашето здраве

Тайни за красота и женска сила от неотразимата Камерън Диас!

Камерън Диас е пример за страхотно тяло, свеж вид и лъчезарна усмивка. Тя се чувства добре както физически, така и психически и това определено й личи!

Русокоската е на корицата на новия брой на списание Women’s Health, а в интервюто си за него ни дава някои от най-ценните си съвети!

Тя споделя още възгледите си за остаряването, подготовката за навлизане в менопауза и кога е най-добре за една жена да забременее. 43-годишната актриса споделя, че за нея най-важното е връзката, която има със самата себе си.

"Най-важното е да се чувстваме добре, трябва да знаем какво искаме да постигнем като хора, как искаме да се развием - както емоционално, така и физически.”

Диас споделя, че трябва да познаваме себе си напълно, до най-малката подробност, за да се чувстваме добре.

"Жените, които познават и приемат остаряването живеят по-добре, по-дълго и са по-здрави. Не бива да се самонаказваме, защото остаряваме, това е естествен процес. Трябва да се подкрепяме и да си пазим гърба една на друга.”

Камерън има специални съвети за дамите от всички възрасти и смята, че с малко повече усилия те могат да живеят по-пълноценен живот. Тя споделя, че на 20 години е много важно да укрепим костната си структура, трябва ни фитнес и силови тренировки.

Тя допълва още следното: "30-годишните жени трябва да помислят за биологичния си часовник, защото след определена възраст яйцеклетките започват да намаляват. А пък 40-годишните дами трябва да се грижат както за физическото си и емоционално състояние, за да преминат по-леко през менопаузата.”

Тайни за красота и женска сила от неотразимата Камерън Диас!

Тайни за красота и женска сила от неотразимата Камерън Диас!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay