Тайните за млада и сияйна кожа на Кейт Хъдсън

Тайните за млада и сияйна кожа на Кейт Хъдсън

На 42 години Кейт Хъдсън сякаш е на 30 и сега най-накрая знаем как го постига. Във видео в Instagram актрисата разкри без какъв тип продукти не може да живее сутрин: околоочен крем с водорасли и специална маска за лице.

Първата стъпка на Хъдсън е да постави пачове под очите и да ги остави да "стегнат". След това тя прилага маска за лице, покриваща лицето и шията ѝ.

"Понякога една маска сутрин е любимият ми начин да събудя кожата си. Защото тя е доооста умрена" - споделя Хъдсън в социалнте мрежи.

Тя употребява крем, съдържащ стволови клетки и замразени биоматрични водорасли, чрез които тя изглажда фините линии около очите само за 10 минути. Продуктите с този тип съставки предлагат бързи ефекти и премахват напълно тъмните кръгове под очите.

Тайните за млада и сияйна кожа на Кейт Хъдсън

Що се отнася до маската, която Кейт използва, тя съдържа млечна киселина, химическа ферментация на лактоза, която спомага за увеличаване на клетъчния оборот и премахване на мъртвите клетки по повърхността на кожата. Освен че ексфолира порите ви, маската за лице съдържа масло от авокадо, което хидратира кожата. По принцип това е всичко, от което се нуждае кожата ви, за запази хидратацията си през оставащите студени и сухи зимни дни.

Характерно за тази комбинацията от съставки е, че не раздразнява кожата и я прави сияйна и гладка.

Преди време Хъдсън казва пред InStyle, че е вдъхновена от майка си Голди Хоун да започне да се грижи за кожата си.

"За нея всичко се крие в правилното хранене, детоксикацията, енергизирането на тялото ви, пиенето на вода. Но ние  си обичаме грим и кремове."

Тайните за млада и сияйна кожа на Кейт Хъдсън

Най-важният съвет, който Кейт споделя е, че никога не напуска дома си без поставен слънцезащитен крем за лице. Това се прави независимо от сезона и метеорологичните условия.

Но в крайна сметка за актрисата красотата започва отвътре. "Мисля, че на първо място трябва да се научим да управляваме стреса в живота си, защото когато сме напрегнати, това се проявява навсякъде. И ако сте стресирани, има всякакви неща, които можете да направите", казва тя пред The Skincare Edit. "Мисля, че за мен режимът за красота започва със здраве – психическо и физическо – и след това забавните неща.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay