Тайните за перфектна фигура на Джесика Алба

Разберете как ослепителната брюнетка поддържа това феноменално тяло

Тайните за перфектна фигура на Джесика Алба

Макар в Холивуд хубавата фигура да е задължително изискване, ако искаш да си известен, определено не всички звезди си падат по горенето на калории във фитнес зали.

Колкото и да ви е странно, чаровната Джесика Алба определено е сред звездите, които изпитват ужас, когато стане дума за спорт. В откровено интервю за списание Self, 33-годишната майка споделя, че:

"Наистина мразя да спортувам, защото ми е адски скучно. Близо 10 години участвах във филми, които са физически взискателни, така че почти не съм излизала от фитнес залата през този период. Това, разбира се, ми помогна да вляза много бързо във форма след първото раждане. Е, след второто се наложи да се потрудя малко повечко, но няма начин.

Честно казано, предпочитам да работя върху себе си, но не в този посредствен смисъл… Искам да съм в хармония, да не усещам стрес и да мога да се наслаждавам на всяка минута със семейството си. Мисля, че за една млада жена, която е постоянно в движение, здравословното хранене е наистина достатъчно, за да изглежда супер!”

Тайните за перфектна фигура на Джесика Алба

Тайните за перфектна фигура на Джесика Алба

За да следите какво се случва и с други известни личности, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay