Как да носите пролетните си рокли в студените зимни дни

Облечете пролетната си рокля днес

Ще ни осъдите ли, ако ви признаем, че напоследък все по-често се улавяме безнадеждно да стоим пред гардеробите си, прокарвайки ръце по нежните копринени и памучни пролетни рокли, мечтаейки за топли слънчеви дни?

Щастливи сме да споделим, че събрахме любимите си пролетни рокли и ги комбинирахме, така че да станат подходящи и за по-студените зимни дни. Надяваме се идеите ни да ви вдъхновят да се опълчите на зимата и с гордост да облечете любимата си копринена рокля.

 

Средна дължина с флорални мотиви – този модел е незаменима част от пролетния ви гардероб. За сега го носете с тъмно поло и алтернативни обувки. А ако това ви се струва скучно, можете да добавите златни обици и черно бомбе за разкош.

 

Раираната рокля – кажете отново "здравей" на сезона на мореплаването. Можете да комбинирате тази рокля с всичко – от ежедневна жилетка до стилен блейзер, супер модерни дълги чорапи, обувки на платформа, златно колие... проявете въображение.

 

Макси роклята ярката макси рокля не е запазена само за пролетта. Направете я подходяща за сезона с боти, шапка и женствено яке от деним.

 

Роклята тип риза – добавете топла плетена жилетка и чорапи над коляното, а ако няма много сняг, можете да си позволите и малко по-отворени обувки. Усещате ли вече наближаващата пролет?

 

Къса рокля с графични мотиви – обожаваме да носим тези роклички през зимата, в комбинация с ярък чорапогащник, тънък колан и дънково яке вместо блейзер.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay