Децата на бъдещето имат необикновени способности

Децата на бъдещето

Децата на бъдещето имат необикновени способности

Те притежават остър ум и мъдър подход, което ги откроява от връстниците им. За тях не е проблем да измайсторят нещо, а езиковите и възрастови бариери просто не съществуват. Ненавиждат насилието и омразата, изпитват силно състрадание и са привързани към семейството и приятелите си. Това са децата на новото време - "индигови" и "кристални".

 

Те са две различни генерации, като индиговите деца са родени през 70-те години на ХХ век, а рождената дата на кристалните деца е около 2000 година. И двете поколения се отличават с висока чувствителност и нетипични дарби.

 

Според изследователката Дорийн Вирту индиговите деца безпогрешно усещат лъжата, безчестието и авторитарността. Те са неспособни да бъдат лицемерни или да симулират толерантност към злобата и нетърпимостта в средата, която ги заобикаля.

 

Необичайното поведение на индиговите деца често се тълкува превратно и психиатрите им поставят погрешни диагнози за умствени разстройства. За съжаление, когато бъдат подложени на неправилно лечение, индиговите деца губят своята енергичност и способности.

 

Кристалните деца са по-вглъбени, търпеливи и опрощаващи. Те се възприемат от специалистите като прелюдия към реалност на директно безсловесно общуване. Смята се, че притежават телепатични способности в някаква степен. Ако еволюцията продължи и тези качества се развият още повече в следваща генерация специални деца, користта, лъжата и омразата вече няма да могат да бъдат скривани и ще се изкоренят.

 

Телепатичните дарби на кристалните деца се отразяват на вербалното им общуване с другите хора. При много от тях има изоставане в развитието на речта и те проговарят чак на 3-4 години. Въпреки това родителите им споделят с психолозите, че по неведоми причини никога не са имали усещането за проблеми при общуването с тях. Кристалните деца употребяват комбинация от телепатия, своеобразен език на символите и звуци (включително песни). Едва ли е странно, че тези форми на контакт се определят като аномалия от медици и педагози.

 

От появата на кристалните деца броят на диагнозите "аутизъм" е рекордно висок. Според дефиницията, засегнатият от аутизъм индивид се изолира в свой собствен свят и поради индиферентността си към случващото се в живота е неспособен да общува с околните. Тоест типичното поведение на кристалните деца се тълкува като симптом за психични отклонения, а всъщност те представляват нова стъпка в еволюцията на човека.

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay