Уилям и Кейт благотворително в помощ на нуждаещите се деца по света

Уилям и Кейт променят живота на децата

Принц Уилям и Кейт участваха в 10-та юбилейна гала вечеря в полза на международната благотворителна организация Absolute Return for Kids (ARK).

 

Галата се проведе в градините на двореца "Кенсингтън" в Лондон и бе първата официална изява на новобрачната двойка, представляваща благотворителната фондация на принцовете Уилям и Хари. Принц Уилям и съпругата му бяха почетни гости на разточителната гала вечеря, дадена от финансиста Арпад Бусон за неговата организация. Сред гостите бяха поддръжници на идеите й като художниците Трейси Емин и Аниш Капур и актьорът Кевин Спейси, заплатили по 11 000 евро за присъствието си на вечерта.

 

Учредената през 2002 ARK си поставя за цел да промени живота на децата по света. Неин фокус са три основни области. На първо място е борбата със СПИН/ХИВ. Децата в грижа и образованието на подрастващите са другите две основни цели на благотворителната организация. Първоначално донор на проекти, свързани с деца, в момента чрез свои екипи тя самостоятелно управлява събираните средства чрез прилагане на програми за подобряване на живота и шансовете на децата. Осъществява дейности в Южна Африка, Мозамбик, Индия, Великобритания и в Източна Европа. 

 

Няма как да не обърнем внимание и на безупречният стил на кралската двойка и най-вече този на Кейт. Дукесата на Кембридж бе облечена  с рокля Jenny Packham, обсипана с кристали Swarovski и невероятен модел обувки с панделка на глезена от колекция на L.K.Bennett, модел Agata.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay