Топ 10 дестинациите за 2018 г.

Къде да отидемпрез следващата година

Топ 10 дестинациите за 2018 г.

Ако има обещание, което да спазите през идната година, то нека е да пътувате повече от всякога! Направете 2018 г. вълнуваща във всяко едно отношение, изпълнена с много пътувания, събиране на приятни впечатления и милион направени снимки. Ще ви кажем кои ще са топ дестинациите през 2018 г. и ви пожелаваме да отдете на почти всички.

Боракай, Филипини

Този малък остров в централната част на Филипините обхваща само 4,5 км. , но ще бъдете възхитени от него, когато видите красотата му. Боракай е малък остров с коралов произход, разположен  в централната част на архипелага Филипини, северно от остров Панай и на 315 км. южно от столицата Манила. Дълъг е 7 км., а в най-тесния си участък е широк едва 1 км.. Въпреки малките си размери, Боракай предлага невероятни възможности за прекарване на свободното време и често попада в класациите на най-добрите ваканционни дестинации. Туристите са повече от единодушни, когато възхваляват красотата на Боракай -прекрасни плажове с бял пясък, кристално чисти води, изобилна тропическа растителност, магични залези, голямо разнообразие от възможности за настаняване за различни бюджети и разбира се, много забавление.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

Любляна, Словения

Любляна е Прага в умален вид като изключим тълпите от туристи. Наравно с това, че е най-големият и известен град в Словения, това очарователно място е изключително чисто, потънало в зеленина райско кътче.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

Нин Бин (Виетнам)

С варовиковите си скали, храмове, буйни зелени долини, пешеходни пътеки и пещери тази провинияална част във Виетнам лесно си пробива път в сърцата на хората.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Сукре, Боливия

Столицата на Боливия Сукре е известна със своите бели сгради и колониална архитектура, но има още много неща, които могат да се видят. Тук можете да видите редица музеи, театри, катедрали, забележителности и най-големите отпечатъци на динозаври в света.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Сеул, Южна Корея

Сеул е мястото, където се смесват поп културата, технологиите и традициите. Тук няма шанс да скучете!

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Есауира, Мароко

Той е известен като пристанище и курортен център. Популярен е за уиндсърфинг и кайтсърфинг, както и просто за релаксация. А Маракеш е толкова близо с автобус!

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Задар, Хърватия

Морският град е богат на култура, история и романтика. Известен е със своите римски венециански руини и зашеметяващи залези.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Уполу, Самоа

Този райски остров в Самоа е пристанище на всичко, от което се нуждаете – буйни дъждовни гори, лагуни, драматични водопади, идилични плажове и много други.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Тбилиси, Грузия

Столицата  на Грузия далече не е обикновена! Посетителите могат да станат свидетели на модернизацията на града от времето си под персийско и руско управление. В стария град ще откриете древни калдъръмени улички и много история.

 Топ 10 дестинациите за 2018 г.

 

 

Майорка, Испания

Очарователните брегове на острова, сините води, невероятните заливи са само едни от причините да посетите Майорка. Майорка е била вдъхновение на творци като Шопен и много други музиканти, художници и писатели. 

Топ 10 дестинациите за 2018 г.

Станете част от JEnite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay