Тренд "Без панталон"- ето как се прави

Точно когато си мислим, че сме видели всичко, се появява нова модна тенденция, която е толкова умопомрачителна, че изглежда нереално. Такъв е случаят с най-новата мания в модата: Тренд без панталониКолкото и абсурдно да звучи, дамите в социалните мрежи напълно зарязаха панталоните! А не можете да не се съгласите, че излизането навън по бельо си е щура работа!

Тенденцията за първи път започна да се разпространява през 2022 г., когато дизайнери като Burberry, Coperni, Del Core и други, показаха модели без панталони или в прозрачни дрехи, при които бельото е на показ. Сега известни личности като Теса Томпсън, Бела Хадид и семейство Кардашян/Дженър се смело демонстрират тенденцията през последните месеци. Кендъл беше забелязана да напуска фотосесия във визия на Bottega Venetta от глава до пети без панталони, докато Кайли носеше по подходяща за зимата версия с дълго палто на представянето на Loewe за пролет/лято 2023 г.

Въпреки че не сме знаменитости, тази визия си заслужава да бъде изпробвана. Така че ето ви няколко възможности:

Парти вечер

Тук можете да заложите на бельо с висока талия, съчетано с черен, средноплътен чорапогащник и дълго сако.

Vanilla Girl

Тази вариация на тренда е голям хит в социалните мрежи и е съсредоточена около бели, кремави и бежови нюанси. Преобразете се във ванилово момиче като започнете с чифт копринени момчешки къси панталони и наслоете отгоре oversize риза и жилетка, отново в телесни тонове.

Стил Кайли Дженър

Тренд "Без панталон"- ето как се правиinstagram.com/kyliejenner

Щом Кайли има смелост да се покаже по бели гащи, значи и ние можем. Тя успя да интерпретира този нетрадиционен външен вид по възможно най-модерния начин с помощта на Loewe. Всичко, от което се нуждаете, е бяло бельо, черен чорапогащник и сиво палто. Ето! Готови сте за Седмицата на модата в Париж, която започва скоро!

Заложете на пуловер

На скорошно събитие Теса Томпсън избра голям пуловер, загащен в долното ѝ бельо. Добавете елегантна чанта и токчета и сте готови да превземете света. Ето я и версията на Бела Хадид.

Още едно вдъхновение от Бела Хадид

Бела подходи към тенденцията без панталони по по-небрежен начин, докато беше в Ню Йорк миналата година, носейки своите бели къси шорти, кожено състезателно/спортно яке и Ugg ботуши — още една причина те да са разпродадени навсякъде.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay